itjobb.se

Key Account Manger

Företag Visolit
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-15

Ansök nu

Key Account Manger

Är du redo för en spännande resa? Vi söker dig som vill lyfta Visolit vidare till nästa nivå.

Som Key Account Manager hos Visolit har du ansvar att genomföra sälj- och kundaktiviteter hos befintliga kunder. Du kommer arbeta proaktivt med att hitta och konkretisera nya affärer hos våra kunder och säkerställa att goda relationer uppfylls för framtiden. Du förstår att försäljning kräver hårt arbete och tillsammans med övriga kollegor kommer ni ha stor påverkan i hur Visolits kunder och hur Visolit som bolag kan utvecklas framåt.

 

 Arbetsuppgifter i korthet

Ansvar för strategi och genomförande gällande samverkan med kund på operativ, taktisk och strategisk nivå
Skapa en mycket god relation genom ett nära och proaktivt samarbete med våra kunder
Aktivt jobba med att marknadsföra Visolit och utveckla relationen till kundens olika beslutsfattare
Utveckla nya affärsmöjligheter i form av tilläggstjänster och projekt
Förhandla och förlänga avtal
Säkerställa och utveckla värdet av Visolits tjänster samt lönsamheten för både kunder och Visolit
Noga följa och utveckla kundernas NKI
 

Vem söker vi till denna tjänst?

För att lyckas i rollen som KAM har du en stark förmåga att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer. Din höga energi och omättliga nyfikenhet i kombination med ditt affärssinne hjälper dig att driva affärerna i hamn och du kan uppfatta behov som kunden där och då inte vet att den behöver. Till din natur är du kreativ, analytisk och självgående. Du förstår vikten av att kunna prioritera ditt arbete och lägga i en extra växel när det krävs. Du är van att arbeta i högt tempo och med stundtals korta deadlines. Du har en naturlig förmåga att skapa förtroende och engagemang hos kunder och andra samarbetspartners där ni tillsammans arbetar fram lösningar som maximerar värdet av Visolits tjänster utifrån kundens verksamhet och mål.

Du har några års erfarenhet av försäljning inom IT samt ett brinnande intresse för IT samt affärsnyttan med IT. Dina goda kunskaper inom IT och din förmåga att skapa affärsmöjligheter skapar ett värde för våra kunder. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har körkort.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Johan Nyman, 019-277 18 03, eller Simon Lekholm, 019-277 23 30.

Intervjuer och urval sker löpande. Du är välkommen med din ansökan snarast möjligt, dock senast 15 juni.

Dela detta jobb

Key Account Manger

Visolit