itjobb.se

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2018 var 6,9 miljarder SEK.

Som kommunikatör kommer du skapa förutsättningar för bra kommunikation på Jula och inom Jula Holdingkoncernen.

Det här gör man som Kommunikatör

Som Kommunikatör arbetar du med att utveckla kommunikationen genom att stötta organisationerna både operativt och konsultativt. Operativt dels genom att generera kommunikationsmaterial (text, bild, film m.m.), och dels genom att operativt driva kommunikationsprojekt. Konsultativt stöd innebär att genom samverkan, kommunikationsplanering och strategisk utveckling skapa förutsättningar för organisationen att utveckla bra kommunikation.

Rollen kräver ett stort mått av självständighet och eget ansvar, samtidigt som du arbetar i samverkan med hela organisationen. Du kommer att vara verksam inom redan befintliga arbetsgrupper men även i samarbeten av mer AdHoc-karaktär.

Du är en del av Jula Holdingkoncernens centrala kommunikationsavdelning och rapporterar till Information Manager.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med kommunikation både operativt och strategiskt, gärna digitalt och med fördel i större organisationer. Akademisk bakgrund inom kommunikation (eller motsvarande) är ett krav. Du besitter en god verbal förmåga och känner dig bekväm att prata inför större samlingar och med media. Du har ledarerfarenhet och har varit del av, eller lett, utvecklingsprojekt. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning för tjänsten då vi är en internationell koncern med verksamhet i sex länder.

Det här är du som person

Som person har du framåtanda samt är metodisk och välorganiserad i tankar och uttryck. Du är van att arbeta självständigt och du får lätt saker gjorda, effektivt och med en god kvalitet. Du besitter en analyserande förmåga och ser saker både övergripande och i detalj. Även om en stor del av arbetet är självständigt krävs ett gott samarbete med övriga medarbetare både på egen och på övriga avdelningar.

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning med placering på Julas huvudkontor i Skara. Jula har kollektivavtal med Unionen för Tjänstemän.

Så här söker du

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi kan komma att hålla intervjuer löpande.

Sista ansökningsdag för tjänsten är den 31 januari 2020.

Kommunikatör

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb