itjobb.se

Kommunikatör

Företag Halmstads kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-05-31

Ansök nu

Kommunikatör

Om arbetsplatsen

Laholmsbuktens VA AB har ett av de bästa uppdragen som finns. Vi arbetar för en hållbar framtid med rent dricksvatten, friska vattendrag och hav, för nuvarande och kommande generationer. Vi är en del av landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag. Med utgångspunkt i Agenda 2030 försörjer vi Halmstads och Laholms kommuner med dricksvatten och ser till att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Vill du vara en del av en organisation som erbjuder arbetsglädje, delaktighet och utmanande arbetsuppgifter, där du får vara med och påverka utvecklingen av miljön och samhället i våra två växande kommuner?

Arbetsuppgifter

Vi söker en engagerad och kreativ kommunikatör som kan blanda operativt och strategiskt arbete. Som kommunikatör hos Laholmsbuktens VA kommer du arbeta med en stor bredd av kommunikativa insatser. Du är van att arbeta med många olika frågor, allt ifrån intern information till externt varumärkesarbete och hur vi uppfattas som arbetsgivare. Du kommer att få utveckla arbetssätten och arbeta fram styrdokument för att möjliggöra ett mer långsiktigt, planerat och strategiskt kommunikationsarbete samt fungera som rådgivande gentemot chefer och anställda kring hur de ska agera i frågor rörande kommunikation. Du kommer även att ansvara för våra digitala kanaler, dvs. intern och extern webbplats samt våra sociala kanaler. Tjänsten innefattar också framtagning av material och original till både analoga och digitala produktioner. Att ta fram kommunikations- och aktivitetsplaner för verksamhetens olika projekt är en löpande arbetsuppgift, likväl som att säkerställa genomförandet.

Kvalifikationer

Du är erfaren inom kvalificerat kommunikationsarbete och växlar lätt mellan strategiska och operativa uppdrag. Du är drivande och självständig och kommer med kreativa lösningar och nya angreppssätt på utmaningar som uppstår. För att lyckas i rollen är det avgörande att du är en van skribent som med lätthet hittar kärnan i komplex information och har känsla för hur man uttrycker sig med rätt ton och form mot målgruppen. Du är lätt att samarbeta med och duktig på att skapa goda relationer. Strategiskt eller operativt arbete är av lika stort intresse för dig och du tar dig gärna an arbete i grupp såväl som självständigt. Vi ser att du behöver ha akademisk utbildning med examen inom kommunikationsvetenskap eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig och relevant för tjänsten. Mångårig erfarenhet av arbete med kvalificerat kommunikationsarbete och god kunskap om både traditionella och digitala medier. Du pratar flytande svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Publicerad
2020-05-06
Ansök senast
2020-05-31

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C38251 - 2020

Dela detta jobb

Kommunikatör

Halmstads kommun