itjobb.se

Logo

Kommunikatör på deltid till offentlig kund

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-26

Ansök nu

Kommunikatör på deltid till offentlig kund

Just nu söker vi en erfaren kommunikatör till vår kund som är verksam inom utbildning och forskning i centrala Stockholm. Har du erfarenhet som webbredaktör och har stark på digital kommunikation? Sök redan idag!

Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta på en kommunikationsavdelning som är i behov av en extra resurs under våren och sommaren 2020, med eventuell förlängning. Uppdraget består bland annat av att arbeta i projektform genom att stötta forskarens kommunikationsbehov vid konferenser samt annat vanligt förekommande kommunikationsarbete på högskola. Fokus kommer vara på digital kommunikation och innehållsproduktionsarbete för en engelskspråkig målgrupp.

Vem är du?

Arbetet kräver att du är lösningsfokuserad och van att arbeta självständigt mot uppsatta tidsplaner och mål. Vidare har du god förmåga att driva flera olika slags arbetsuppgifter parallellt, arbeta strukturerat och kunna hantera stundtals höga arbetstoppar.  Vidare ska du också ha;

  • Högskoleutbildning inom media och kommunikation eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Alternativt gymnasieutbildning och minst fem (5) års arbetslivserfarenhet som kommunikatör.
  • Erfarenhet av att ha arbetat som webbredaktör och stark på digital kommunikation.
  • Erfarenhet av arbete i en komplex internationell miljö, organisation eller motsvarande.
  • Arbetat med ett CMS (Poloply eller likvärdigt).Arbetat med Adobe CS och god kunskap och erfarenhet av enklare produktion i Indesign Photoshop.
  • Mycket goda kunskaper i engelska

Meriterande är om du också har;

  • Erfarenhet av arbete med fotografering.
  • Kunskap i att skapa enklare filmer.

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag med omfattning på deltid (20h/veckan) med start 10 februari 2020 och förväntas pågå i ca sex månader, med chans till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Sökord: Kommunikatör, webbredaktör,

Dela detta jobb

Logo
Kommunikatör på deltid till offentlig kund

Jurek Bemanning