itjobb.se

Konsult inom identitetshantering

Företag Atea Sverige AB
Ort
Utgår

2018-09-09

Ansök nu

Konsult inom identitetshantering

Konsult inom identitetshantering  

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Karlstad dig som vill jobba som konsult med fokus på identitetshanering. Atea Karlstad är inne i en mycket spännande fas med tillväxt och många intressanta uppdrag på gång hos lokala kunder. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  

"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, IT Arkitekt på Atea  

Din roll i laget  

I rollen som konsult inom identitetshantering kommer du att ingå i vår framgångsrika identitetsgruppering, som arbetar med utveckling och implementation av lösningar för offentliga verksamheter och större företag. Du kommer att bli involverad i hela kedjan från införsäljning, analys, design, utveckling, implementation till support och förvaltning. I dina arbetsuppgifter ingår både utveckling av integrationer och regelverk samt implementation av Ateas befintliga standardkonfigurationer. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  

Vårt erbjudande till dig  

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  

Du trivs med att arbeta under frihet samtidigt som du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver vidare processer. Du känner ett stort engagemang för ditt arbete och söker aktivt utmaningar samt utvecklingsmöjligheter. Du klarar av att hantera flera uppdrag och projekt parallellt genom din goda struktur och prioriteringsförmåga. Du har arbetat inom it-branschen i minst tre år och har erfarenhet av identitetshantering och Windows servermiljöer. Dessutom besitter du kunskaper inom AD och Powershell. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

För att lyckas i tjänsten som konsult inom identitetshantering bör du ha följande kompetens:  

• Minst tre års erfarenhet av it-branschen  

• Arbetat med identitetshantering  

• God kunskap inom Microsoft Windows Servermiljö, AD och Powershell.

Vill du bli en del av landslaget?  

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Aronsson, Konsultchef, via Peter.Aronsson@atea.se alternativt telefonnummer 054 – 19 61 00. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  

Varmt välkommen med din ansökan!  

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.  

Dela detta jobb

Konsult inom identitetshantering

Atea Sverige AB