itjobb.se

KONSULT INOM IT-DRIFT TILL COMBITECH I STOCKHOLM

Företag Combitech AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-21

Ansök nu

KONSULT INOM IT-DRIFT TILL COMBITECH I STOCKHOLM

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

DIN ROLL SOM KONSULT

Hos oss får du jobba med drift och förvaltning av IT-system med placering hos våra kunder i Stockholm. Du jobbar främst hos kunden, på långa uppdrag, där du underhåller deras system men förväntas även komma med input och vara behjälplig vid framtagning av nya system.

Tjänsten innebär att du får ta stort eget ansvar och driva ditt eget arbete framåt och se möjligheter för utveckling. Du kommer jobba nära kunden och deras verksamhet.

Combitech erbjuder spännande uppdrag i Stockholmsområdet tillsammans med bra förmåner och stabila anställningsvillkor. Som konsult hos oss kommer din personliga utveckling i fokus. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling i form av interna och externa kurser inom både tekniska ämnen men även personlig utveckling. Vi tror på kombinationskraft och att vi är som bäst när vi tar hjälp av varandra.

VAD KAN DU TILLFÖRA?

Vi söker dig som har teknisk utbildning i grunden och minst 5 års arbetslivserfarenhet inom förvaltning av IT-system, gärna med Windows server och Active directory. Du kan självständigt ansvara för förvaltningsaktiviteter som t.ex. planering och genomförande, samt även medverka med kunskap i utvecklingsprojekt så att nya system kan implementeras på ett säkert sätt. Önskvärda systemerfarenheter är; MS SQL, Windows server OS 2012/2016/2019, Powershell scripting, GPO hantering.

Som konsult är det viktigt att du är öppen och lyhörd och kan skapa goda relationer med personer i din omgivning, både kollegor och kunder. Du är nyfiken och driven samt har en ambition att kontinuerligt utveckla dina kunskaper och hitta nya vägar för att uppnå dina och kundens mål.

Många av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess därmed kan det krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Välkommen till Combitech!

KOM OCH GÖR SKILLNAD

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Dela detta jobb

KONSULT INOM IT-DRIFT TILL COMBITECH I STOCKHOLM

Combitech AB