itjobb.se

Konsult inom Lan

Ansök nu

Konsult inom Lan

Vi är svenska landslaget i IT-infrastruktur  

Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.

Din roll i laget  

Vi söker nu en driven konsult som brinner för nätverk. Du kommer att jobba ute hos våra kunder. För att kunna arbeta med våra offentliga kunder, måste man vara svensk medborgare och får inte finnas i Polisens belastningsregister.  

Vi ser gärna att du har ett strukturerat arbetssätt och kan med enkelhet föra dokumentation. Som person är du ansvarsfull och serviceinriktad för att kunna leverera ett gott resultat till våra kunder. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.  

För att lyckas som konsult inom Lan behöver du:  

• Minst 5 års erfarenhet från IT-branschen  

• Erfarenhet av Cisco Nexus och Catalyst switchar  

• Kunskap inom nätverk  

• Kunskap om hårdvara  

• Inneha B-körkort, och tillgång till bil  

Meriterande egenskaper inkluderar:  

• Certifikat inom området  

• Erfarenhet av brandväggar  

• Kunskap inom TCP/IP  

Vårt erbjudande till dig  

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i IT-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?  

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  

Ansök och bli en av oss  

Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 17 augusti. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef, mikael.stenman@atea.se.  

Välkommen till Atea!  

Dela detta jobb

Konsult inom Lan

Atea Sverige AB