itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Konsult inom SCCM och Intune

Ort
Utgår

2022-10-06

Ansök nu

Konsult inom SCCM och Intune

B3 Consulting Group är idag ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag med konsulter inom IT och management.

Inom segmentet Infrastruktur arbetar vi med ett antal olika företag och organisationer med att förbättra och utveckla deras verksamheter. Efterfrågan på våra tjänster inom detta område är stort och därför söker vi dig som känner att du kan identifiera dig med nedanstående profil.

Som konsult inom SCCM-Intune kommer du arbeta med uppdrag hos kunder i olika branscher. Du gillar att arbeta i en organisation som värdesätter gemenskap, enkelhet och entreprenörskap. Du har en teknisk bakgrund inom infrastruktur, gärna med erfarenhet som konsult. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av design och implementering av större SCCM eller Intune miljöer som svarar upp till verksamheternas behov och krav.

Vi vill gärna att du har kompetens kring System Centers ekosystem och hur SCOM, SCSM, Intune och Orchestrator hör ihop i ett service management-perspektiv.

Vi på B3 är ett konsultbolag som bygger på konsulter, vilket gör att vi hela tiden sätter konsulten i fokus och det är du som är det viktigaste i vår organisation.

Känner du att ovanstående passar in på dig så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan i form av CV. Vi ser framemot att läsa din ansökan!

 

Dela detta jobb

logga
Konsult inom SCCM och Intune

B3 Consulting Group