itjobb.se

Konsultchef

Företag Atea Sverige AB
Ort
Utgår

2018-08-26

Ansök nu

Konsultchef

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Atea Östergötland fortsätter att växa och söker just nu dig som vill jobba som konsultchef. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur. 

"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, it-Arkitekt på Atea.

Din roll i laget 

I rollen som konsultchef kommer du att ha personalansvar och leda en konsultgruppering hos en av våra stora kunder. Med leveransansvar för kunden kommer du att ansvara för bemanning och säkerställa en hög kundnöjdhet. Du kommer även att arbeta med rekrytering och ansvara för kontakten med underleverantörer. Genom ditt engagemang och din kompetens skapar du nöjda medarbetare. Du kommer tillhöra kontorets ledningsgrupp och ha stöd från våra andra konsultchefer. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina medarbetare och samarbetspartners.  

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som konsultchef är:  

  • Personalansvar. 
  • Säkerställa kompetensförsörjningen.  
  • Leveransansvar. 

Vårt erbjudande till dig  

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  

Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 

Du känner ett stort engagemang för kundkontakt och brinner för att både skapa och underhålla kundrelationer. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dina processer vidare. Genom att ta initiativ och kunna fatta snabba beslut sätter du igång aktiviteter och uppnår resultat. Du agerar affärsmässigt vilket märks genom ditt fokus på marknad och ekonomi. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

För att lyckas i tjänsten som konsultchef bör du ha följande kompetens: 

  • Arbetat inom it-branschen med tjänster i någon form. 
  • Det är mediterande att tidigare ha arbetat som konsultchef eller tjänsteförsäljare inom it-branschen. 
  • Vana att arbeta i CRM och servicemanagement system är också mediterande. 

Vill du bli en del av landslaget? 

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ragnar Byléhn, via ragnar.bylehn@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  

Varmt välkommen med din ansökan! 

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 

Dela detta jobb

Konsultchef

Atea Sverige AB