itjobb.se

Vi söker en kollega som brinner för att utveckla och leda en grupp konsulter inom IT.

Rollen som konsultchef innefattar personalansvar över sina konsulter. Det innebär bemanningsplanering tillsammans med ansvarig säljare, uppbyggnaden av en egen konsultgrupp och personalutveckling. Personalansvaret omfattar de konsulter man har ute på uppdrag och de som sitter på bänken. Konsultchefen ska arbeta för och värna om goda kundrelationer och konsultkontakter.

Allt arbete med personal och kunder ska dokumenteras i vårt affärssystem. Konsultchefen ska samarbeta med övriga konsultchefer, rekryterare/researchers och säljare. Arbetet ska bedrivas utifrån företagets vision, affärsidé, policies och mål.

Arbetsuppgifter

- Rotera konsulter när uppdrag tar slut tillsammans med ansvarig säljare.
- Planera och genomföra konsultaktiviteter.
- Hjälpa ansvarig säljare med merförsäljning hos befintliga kunder.
- Säkerställa kompetensutveckling samt se till att konsulterna tar certifikat.
- Minska sjukfrånvaron samt vara ansvarig för rehabilitering.
- Skriva anställningsavtal och gå igenom detsamma med nyanställda.
- Gå igenom tidredovisning, portal och utbildningsplan med nyanställda.

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning eller som har jobbat som tekniker, gärna inom IT eller inom bemanning/rekrytering och är redo att ta ett större ansvar. Har du också jobbat tidigare som konsultchef så är det meriterande.

På Centric arbetar vi teambaserat och beslutsvägarna är korta så vi ser gärna att du är en ödmjuk och resultatinriktad lagspelare som gillar utmaningar och har mycket energi. Som person är du professionell men samtidigt personlig.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler i expansiva Sundbyberg, med goda kommunikationsmöjligheter via tvärbana, buss, tunnelbana och pendeltåg på gångavstånd.
Känner du att det är dags för en ny rolig utmaning? Kontakta oss idag! Intervjuer sker löpande och vi vill därför tipsa dig om att registrera din ansökan snarast möjligt.

Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Fekri Yousef på tfn: 0733-571799 eller fekri.yousef@centric.eu.
Centric är ett IT-företag med över 370 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Centric är certifierat av ”Great Place To Work” som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.
Sökord IT, supporttekniker, IT-konsult, IT-tekniker, säljare, försäljare, företagssäljare, KAM, Account Manager, konsultchef, konsult-chef, Sundbyberg, Stockholm.

Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

Konsultchef inom IT

Företag Centric
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-24

Ansök nu

Dela detta jobb