itjobb.se

Vi söker en kollega som älskar försäljning och som vill utvecklas tillsammans med oss!

Rollen som konsultchef är mångfasetterad där du får möjligheten att arbeta med människor och skapa ett mervärde både för dina anställda och kunder. Vi söker dig som vill jobba med helheten och inte bara vara en länk i en kedja. Som säljande konsultchef på Centric jobbar du nära dina kunder och kollegor med omväxlande uppgifter inom sälj och personalledning. Som ny i rollen ansvarar du för att bygga upp din egen kundstock varför rollen initialt handlar om försäljning där du har ansvar för hela försäljningsprocessen från ax till limpa. I takt med att du lyckas i rollen som säljare kommer du att arbeta med personalledning och coacha dina konsulter till utveckling och nya möjligheter hos våra kunder. Till din hjälp har du förutom närmsta chef ett gäng erfarna konsultchefer som kommer stödja dig för att du ska lyckas i rollen.

Arbetsuppgifter

- Skapa nya kundrelationer.
- Ansvara för merförsäljning på befintliga kunder.
- På sikt ansvara för en grupp konsulter med fullt personalansvar.
- Driva bemannings- och rekryteringsprocesser.

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning, gärna inom IT eller inom bemanning/rekrytering och är redo att ta ett större ansvar. Du har några års erfarenhet av försäljning med goda resultat.

Du bör ha en examen från universitet eller högskola - gärna med inriktning IT/Teknik eller Försäljning/ekonomi eller motsvarande. Vi förutsätter att du har generellt goda IT-kunskaper och är van att använda de vanliga Officeprogrammen och något crm-system.

På Centric arbetar vi teambaserat och beslutsvägarna är korta så vi ser gärna att du är en ödmjuk och resultatinriktad lagspelare som gillar utmaningar och har mycket energi. Som person är du professionell men samtidigt personlig.
Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler i expansiva Sundbyberg, med goda kommunikationsmöjligheter via tvärbana, tunnelbana och pendeltåg på gångavstånd.

Känner du att det är dags för en ny rolig utmaning? Kontakta oss idag! Intervjuer sker löpande och vi vill därför tipsa dig om att ansöka till oss snarast möjligt.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Fekri Yousef på tfn: 0733-571799 eller fekri.yousef@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 370 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Centric är certifierat av ”Great Place To Work” som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, säljare, försäljare, företagssäljare, KAM, Account Manager, konsultchef, konsult-chef, Sundbyberg, Stockholm.

Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

Konsultchef med engagemang och säljdriv

Företag Centric
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-05

Ansök nu

Dela detta jobb