itjobb.se

Konsulter inom klient och applikationsvirtualisering

Företag Atea Sverige AB
Ort
Kategorier
Utgår

2018-09-16

Ansök nu

Konsulter inom klient och applikationsvirtualisering

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Östergötland dig som vill jobba som konsult med fokus på klient och applikationsvirtualisering. Sök redan idag utan CV, det enda som behövs är att besvara tre frågor. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  

"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, IT Arkitekt på Atea.  

Din roll i laget  

Som konsult på Atea Östergötland har du själv eller via något av våra kundteam återkommande kontakt med våra kunder och deras verksamhet. Du kommer att verka i våra kunders miljöer med utveckling, förvaltning och felsökning inom klient och applikationsvirtualisering. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder  

Vårt erbjudande till dig  

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  

Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är engagerad i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning och ett öppet sinne, du är inställsam för förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du tycker om att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande intryck. Du har körkort B och är positiv till att resa och arbeta på annan ort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

För att lyckas i tjänsten som konsult inom klient och applikationsvirtualisering bör du ha följande kompetens:  

• Erfarenhet och kompetens i miljöer för klient/desktop och applikationsvirtualisering.  

• Kompetens för lösningar inom området baserade på Citrix produkter.  

• Grundläggande kompetens inom Microsoft server, SCCM, Intune och klientoperativsystem.  

Vill du bli en del av landslaget?  

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christer Petersson, Konsultchef, via christer.petersson@atea.se alternativt telefonnummer 011-19 46 23. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  

Varmt välkommen med din ansökan!  

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Dela detta jobb

Konsulter inom klient och applikationsvirtualisering

Atea Sverige AB