itjobb.se

Konsulter till B3 HealthTech

Att vakna på morgonen med längtan att gå till jobbet!

Vi har ett mål att alla som jobbar hos oss ska trivas så mycket att man vaknar med ett leende på måndag morgon. Vi är kanske inte Sveriges bästa bolag inom alla punkter men vi kommer på tredje plats som Sveriges bästa bolag enligt Great Place to Work 2021. Vi tror att det beror på vår energi och nyfikenhet, vårt sätt att välkomna olikheter och våra erfarenheter som vi gärna delar med oss av.

De som jobbar kvar hos oss efter många år pratar om friheten att påverka sina uppdrag, sin arbetstid och sin utveckling. De pratar också om vår energifyllda kultur som består av lärande, wellness och öppenhet. Stoltheten över hur vi inte bara hjälper våra kunder utan även hur vi tar ett ansvar i vårt samhälle genom våra samarbeten med Suicide Zero, My Dream Now, Pink Programming, Convictus och Changers Hub.

B3 HealthTech arbetar med digitalisering av vården och för att förbättra och effektivisera hälso- och sjukvård för invånarna.

Vi levererar både specialistkonsulter och team/projekt/åtaganden. Våra konsulter besitter gedigen kunskap om den teknik och informationshantering som digitalisering inom vården kräver.

B3 HealthTech är en del av den stora satsning som syftar till att förbättra vården som B3 Consulting Group gör. B3 HealthTech kommer att göra avtryck och samhällsnytta vilket engagerar och motiverar oss alla.

Vi söker i dagsläget ett flertal roller. Gemensamt för dessa roller är senioritet, domänkunskap, driv, energi och hjärta. Vill du vara med och förstärka vårt erbjudande till Sveriges vårdaktörer?

Rollerna vi söker är:

·       Informationsarkitekter (Hälsoinformatiker)

·       Integrationsexperter

·       Arkitekter (System/teknik, verksamhet och lösning)

·       Systemutvecklare (Backend och Frontend med fokus på Java, React och Vue.JS)

·       Verksamhetsutvecklare

·       Kravanalytiker

·       BI experter

·       UX

I din roll kommer du att arbeta med några av Sveriges mest spännande och intressanta kunder och projekt inom både den privata och offentliga sektorn.

Vi tror att du har en gedigen bakgrund inom  din profession och även besitter domänkunskap inom hälso- och sjukvården.

Läs mer om hur det är att jobba på B3 och hur vi arbetar med vår wellness och våra sociala initiativ här

Klicka på ansökan eller tveka inte att kontakta Christina Löfgren på telefonnummer: 079-3356532 eller mail: christina.lofgren@b3.se eller Tommy Sarenbrant på telefonnummer: 0732-018009 eller email: tommy.sarenbrant@b3.se.

 

Dela detta jobb

logga
Konsulter till B3 HealthTech

B3 Consulting Group