itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Koordinator Ringhals IT

Företag Human IT
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-03

Ansök nu

Koordinator Ringhals IT

Som koordinator ansvarar du för den operationella fördelningen av ärenden och arbetsuppgifter. Du arbetar också själv med att lösa och hantera ärenden så som felanmälningar och förändringar. Du tycker om att arbeta administrativt och har en förmåga för att se vad som behöver prioriteras. Du kvalitetssäkrar och tilldelar/dispatchar ärenden både inom och utanför det egna teamet samt till leverantörer. Som spindel i nätet har du ett övergripande perspektiv på arbetsbelastningen inom teamet. Du kommer arbeta tätt tillsammans med Teamleader. Du ansvarar för att prioritera och identifiera allvarliga ärenden samt återkommande problem och säkerställer korrekta eskaleringsvägar.

Som person är du lösningsfokuserad, serviceinriktad och en riktig lagspelare. Du är lyhörd och stressar inte upp dig i onödan, och du är även van vid att arbeta självständigt.

Meriterande:
Vi tror att du kanske har arbetat som 1st och/eller 2nd line supporttekniker i 2-3år. Du har god vana vid arbete i ärendehanteringssystem. Goda erfarenheter av M365 och Windows 10. Tidigare erfarenhet av ITILs ramverk.
 

Human IT
På Human IT arbetar du som konsult i en platt organisation där det finns gott om möjligheter till utveckling. Vi tror på långsiktighet där du får möjligheter till utbildning och ett ömsesidigt utbyte med kompetenta medarbetare. Vi erbjuder fast månadslön och anställning i kombination med andra fördelaktiga förmåner som kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

Övrigt

  • Tillsvidareanställning med fast månadslön.
  • Vi tillämpar sex månaders provanställning, inklusive friskvårdsbidrag.
  • En säkerhetsprövning kommer att göras innan anställning då tjänsten är säkerhetsklassad. Säkerhetsprövningen innebär drogtest, registerkontroll och säkerhetsprövningssamtal.

 

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid och när säkerhetskontroll är genomförd. Uppdraget är på heltid och är tillsvidare.

Plats: Ringhals, Väröbacka i Varbergs kommun.

Ansökan: Vi rekryterar löpande. Så skicka in din ansökan redan idag!

Human IT arbetar tillsammans med Great Place To Work för att vi skall bli Sveriges bästa arbetsplats.

Dela detta jobb

Koordinator Ringhals IT

Human IT