itjobb.se

Koordinerande administratör till globalt IT-konsultbolag

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-17

Ansök nu

Koordinerande administratör till globalt IT-konsultbolag

Tata Consultancy Services är globala ledare inom IT-tjänster. De söker nu en administrativ stjärna som vill stärka upp deras housing team och arbeta i en koordinerande roll med många internationella kontaktytor. Du får möjlighet att ta ett stort eget ansvar och arbeta i en internationell miljö. Vi går igenom ansökningarna löpande så sök redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker för det globala IT-konsultbolaget Tata Consultancy Services räkning en housing administratör med ansvar för boende- och logifrågor med start omgående. I denna tjänst ges du stort eget ansvar och en möjlighet att utvecklas administrativt i internationell miljö.

Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig tillsvidare. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund.

Arbetsuppgifter

Som housing administratör arbetar du med administration och praktiska detaljer som rör boende. Du har en viktig roll med ansvar för samtliga ankomster för företagets konsulter på uppdrag i Sverige. Du kommer att ha ett nära samarbete med teamet bestående av ytterligare 5 administratörer samt den administrativa chefen på kontoret och stötta i olika administrativa frågor. Som housing administratör kommer du till exempel att:

 • Tillsammans med de andra i Housing-teamet ansvara för att servicen kring logifrågorna är till belåtenhet för de anställda

 • Ansvara för ankomster och byten I Sverige

 • Ansvara för att uppdatera interna dokument, system och databaser

 • Administrera felanmälningar för konsulterna

 • Ha ett nära samarbete med finans och författa rapporter

 • Bygga goda relationer internt och med hyresvärdar

Det här uppdraget passar dig som vill jobba i en internationell miljö med många internationella kontaktytor.

Vi söker dig som

 • Innehar en högskole- och/eller universitetsexamen och har minst ett års arbetslivserfarenhet av administrativa uppgifter. Alternativt har du minst tre års arbetslivserfarenhet av administration och då krävs ingen examen.

 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Detta då majoriteten av medarbetarna på företaget är engelskspråkiga.

 • I rollen som administratör kommer du främst att använda Word, Powerpoint och Excel och det krävs därför mycket goda kunskaper i Office paketet. Excel används dagligen för att administrera ditt ansvarsområde samt för enklare analys och statistik.

Vidare är det meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och/eller har arbetat länge i servicebranschen och är van vid att bemöta krävande kunder. Därtill är det positivt om du har bott utomlands och/eller har erfarenhet av mångkulturella arbetsmiljöer.

Störst vikt kommer dock att läggas vid personlighet där vi ser att du har en stor personlig mognad. Som person är du även öppensinnad, prestigelös och kommunikativ. Vi ser vidare att du är initiativrik och kan snabbt fatta egna beslut. Du uppskattar att kommunicera och samarbeta med olika typer av människor. Vidare vet du vad god service innebär och hur viktigt detta är. Arbetsmiljön i din roll som housing- administratör är snabbt föränderlig med korta deadlines vilket ställer höga krav på flexibilitet och förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Självklart är du även professionell och strukturerad i ditt arbete.

Övrig information

 • Start: Omgående enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Stockholm

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Koordinerande administratör till globalt IT-konsultbolag

Academic Work