itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Koordinerande kommunikatör till Nordomatic Group

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-14

Ansök nu

Koordinerande kommunikatör till Nordomatic Group

Är du en engagerad kommunikatör som känner dig redo för nästa utmaning? Nordomatic söker nu dig som vill hjälpa till att öka medvetenheten och uppfattningen om Nordomatic som varumärke genom att skapa olika typer av innehåll. Är du som person självgående, initiativtagande och noggrann? Då kan detta vara någonting för dig! Varmt välkommen med din ansökan - urval sker löpande.

Om tjänsten

Academic work söker nu för Nordomatics räkning en koordinerande kommunikatör. I rollen kommer du att ansvara för både deras interna och externa kommunikation genom bland annat att skicka ut nyhetsbrev. Arbetet innebär även att skriva, redigera och publicera inlägg samt lite enklare videoproduktion, både på deras sociala medier och på webben. Vi söker därför dig som är noggrann i skrift då en del av ditt arbete kommer bestå av att producera text. Möjligheten att arbeta remote finns till viss del.

Som en ledande och snabbrörlig systemintegratör förvandlar Nordomatic Group fastighetsmarknaden och siktar på att bli en global pionjär inom smarta byggnader. Nordomatic Group erbjuder BMS-tjänster till fastighetsägare och byggföretag samt hjälper sina kunder att både minska koldioxidutsläppen och få sänkta kostnader, samtidigt som inomhusklimatet förbättras.

Du erbjuds

 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Ha övergripande översikt och samordna koncernens interna kommunikation, främst intranät inklusive digital- och videoproduktion.
 • Ansvara för samt koordinera den externa kommunikationen, främst webb och sociala medier inklusive nyheter och videoklipp
 • Skapa digitalt nyhetsbrev för intern och extern publik
 • Hantera leverantörer inom kommunikation (webb, innehåll, PR-byrå, etc.)

Vi söker dig som

 • Har relevant högskoleutbildning/universitetsexamen inom kommunikation/ekonomi.
 • Har 2+ års erfarenhet från liknande befattning, det vill säga intern och extern kommunikation.
 • Är utmärkt på att uttrycka dig på engelska och svenska, både skriftligt och muntligt, med tonvikt på engelska.
 • Erfarenhet av Wordpress och Mailchimp är meriterande.

För att lyckas i denna tjänst ser vi gärna att du har hög arbetskapacitet med erfarenhet från efterfrågad affärsverksamhet i ett snabbt växande företag. Som person tror vi att du är självgående, kommunikativ, noggrann och med en förmåga att prioritera.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, Johanneshov

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om Nordomatic på deras hemsida.

 

Dela detta jobb

Koordinerande kommunikatör till Nordomatic Group

Academic Work