itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Krav- och testledare

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2022-08-16

Ansök nu

Krav- och testledare

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.

Vi befinner oss just nu i en spännande förändringsresa. I och med att samhället och industrier i allt större takt ställer om till fossilfritt ökar behovet av el runt om i landet. Det innebär därmed att investeringarna i vårt elnät ökar och att vår organisation växer..

Under vår förändringsresa är digitalisering ett viktigt inslag. För att genomföra detta på ett effektivt och framgångsrikt sätt behöver vi en person som brinner för att driva, strukturera och utveckla vårt arbetets sätt inom krav och test. Låter detta spännande? Då kanske det här är en tjänst för dig!

I rollen som Krav – och testledare kommer du att ansvara för att hålla samman området krav och test. Detta innebära att definiera, standardisera och automatisera vårt arbetssätt och säkerställa att detta implementeras i våra projekt och förvaltning. Vi tror också att det är viktigt att man ”lever som man lär”, så du kommer även att delta i projekt.

Kompetensmässigt ser vi att du har stor erfarenhet av krav- och testledning och vet vad som fungerar och vad som inte fungerar och du har kunskap och förståelse om olika metoder inom området. 

Du trivs med uppdrag som ställer stora krav på samarbete och du har ett lösningsorienterat arbetssätt.

Att driva workshops och hålla i möten är något du har erfarenhet av och du har förmåga att visualisera och förklara komplicerade saker på ett enkelt och lättbegripligt sätt.

Placeringsort: Solna

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 16 aug 2022. Urval och intervjuer sker fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller efter sista ansökningsdatum

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jonas Ahldén, +46-70-5898524 För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Cecilia Wijkman, cecilia.wijkman@vattenfall.com

Fackliga representanter är Anne-Marie Sjöbohm, Akademikerna, Christian Ericsson, Ledarna, Ulf Tengman, SEKO och Ann Petersson, Unionen och du når samtliga via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.

Vi erbjuder ett engagerande och inspirerande arbete på en arbetsplats med god gemenskap. På Vattenfall Eldistribution är vi öppna och generösa med våra kunskaper, insikter och idéer samt ställer upp för varandra. På så sätt gör vi varandra bättre. Vår kultur präglas också av att vi håller vad vi lovar och ligger steget före vilket är en viktig faktor inom vår verksamhet.

Vi är positiva till att du vill utvecklas och utforska nya områden inom företaget och genom vår karriär- och utvecklingsmodell åskådliggörs dessa möjligheter till utveckling. Vi tror även att en bra balans mellan privatliv och arbetsliv är viktigt och skapar harmoni och effektivitet både hemma och på jobbet.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Vattenfall Eldistribution AB är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till 900 000 privat- och företagskunder. Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se

Dela detta jobb

Krav- och testledare

Vattenfall AB