itjobb.se

testing företagslogga

Krav / QA / IT / Stockholm

Företag ÅF
Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-26

Ansök nu

Krav / QA / IT / Stockholm

Om jobbet

Sökord: Kravanalytiker, kravhantering, IT, verksamhet, Agil 

Sommar, sol och välförtjänt semester stundar för de flesta av oss. Men börjar du kanske redan nu så smått fundera på nya utmaningar till hösten? Vi växer och söker ännu fler duktiga konsulter inom krav för att möta efterfrågan hos kunderna i våra regioner. Vi vill gärna träffa dig som har mångårig erfarenhet inom kravanalys, är social och gillar att arbeta med människor. 

Vi på ÅF har en extremt spännande höst framför oss och kommer i och med förvärvet av Konsultbolag1 ha ytterligare stärkt fokus på krav och test i vår verksamhet. Med detta erbjudande finns vi både på leverans- och beställarsidan – från tidiga projektskeden som idé, behovsanalys och kravinsamling via upphandling till acceptanstest, införande och systemförvaltning. 

Det är här du med ett brinnande intresse för krav kommer in och levererar verksamhetsstöd, coaching och ledning, framför allt i gränslandet mellan verksamhet och IT. Vi behöver träffa dig för att speca vilket projekt som passar just dig men gemensamt för alla våra uppdrag är att du kommer arbeta i team, inhouse eller ute hos våra kunder, med fokus på kvalitet – det är något som förknippas med en ÅF:are. 

Att ÅF är stort innebär dock inte att du blir en i mängden – vi på ÅF Digital Solutions består av ca 1300 medarbetare, där cirka 100 av oss inom IT, krav och test utgår från huvudkontoret i Solna. Vi ser fram emot att introducera dig till sektionsluncher, föreläsningar, kompetenskvällar, konferenser samt vår återkommande First Friday där du får kompetensutbyte internt. Och självklart blir det en och annan AW!

Vem är du?

Förmodligen har du under ett flertal år arbetat som kravanalytiker och med någon typ av kravhantering, i projekt eller förvaltning. Kanske har du en bakgrund i roller som projektledare, verksamhetsutvecklare, arkitekt eller testledare och har en god förståelse för den viktiga delen av projekt som krav innebär. 

Våra värdeord Brave, Devoted & Teamplayers kännetecknar hur vi ser på oss själva. Du har en god förmåga att samarbeta och bidra till ett team, samtidigt som du trivs när du får mycket eget ansvar och möjlighet att påverka. Som medarbetare hos oss behöver du snabbt kunna sätta dig in i nya sammanhang och dina kunders perspektiv är självklart din ledstjärna. I alla våra rekryteringar lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder

 

ÅF är ett stort och etablerat företag som erbjuder dig stabilitet, samtidigt som vi är snabbfotade och flexibla i att anamma nya tankesätt och idéer. Söker du en arbetsplats där du får möjlighet att skapa en plan för din utveckling framåt, oavsett om det är med fokus på teknik, ledarskap eller försäljning, så kommer vi att stötta dig för att nå detta. 

Hos oss kommer du få 10 000 kollegor som är riktigt duktiga inom sitt specialistområde och vi kan nästan lova att du kommer lära dig något nytt varje gång du springer på en ÅF:are i hissen eller på stan. 

Vi hoppas att du vill bli en del av vår strävan att skapa ett hållbart samhälle genom att utveckla innovativa teknik- och designlösningar. När det kommer till kritan så börjar det med dig, en person som vill göra skillnad.

Om företaget

 

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

 

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan!

Vi i rekryteringsteamet står inför stundande semestertider och kommer att unna oss dagar i hängmattan. Därför kan återkoppling kring din ansökan komma att dröja något. Vi tackar på förhand för ditt tålamod!

Kontaktuppgifter rekryterande chefer:
Anneli Jungnelius: anneli.jungnelius@afconsult.com
Marie Furmarker: marie.furmarker@afconsult.com, 0722-26 27 50 

Kontaktuppgifter rekryteringspartner:
Magdalena Klasson, magdalena.klasson@afconsult.com

 

Ansök här

Dela detta jobb

testing företagslogga
Krav / QA / IT / Stockholm

ÅF