itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vill du arbeta hos ett av branschens trevligaste försäkringsbolag med en familjär atmosfär så har du chansen nu! Dina Försäkring AB expanderar och söker nu ett flertal roller till enheterna för kundutveckling och IT!

För att säkra en långsiktig kvalitet i företagets digitaliserings- och utvecklingsinsatser söker nu Dina Försäkring en Kravanalytiker med kravledningsansvar till enheten Verksamhetsutveckling inom Utveckling och IT. Som Kravanalytiker hos Dina Försäkring kommer du att få möjlighet att arbeta brett och ständigt utvecklas i din roll. Företaget sitter dessutom i fräscha lokaler, med gym och gruppträningsmöjligheter, ett stenkast ifrån slottet på Skeppsbron i Stockholm.

Dina Försäkringar

Dina Försäkringar är en grupp lokalt förankrade, kundägda försäkringsbolag med 250 års historia. Hos oss är beslutsvägarna korta, utvecklingstakten hög och möjligheterna att påverka stora. Vår vision är att ge hela Sverige trygghet i vardagen och mod att investera i en hållbar framtid. Det gör vi genom att förstå kundernas vardag, tänka nytt, vara nära och finnas till för våra kunder när de behöver oss. Och det uppskattas. För andra året i rad har vi branschens nöjdaste kunder i flera kategorier enligt Svenskt Kvalitetsindex och vår Mäklardisk har fått utmärkelser för bland annat bästa service. Vårt engagemang i lokalsamhället är stort och vi stöttar föreningar, kulturevenemang och skadeförebyggande insatser över hela landet.

Om tjänsten

Reperio Search söker nu för Dina Försäkrings räkning en kravanalytiker med kravledningsansvar. I rollen arbetar du i ett nära samarbete med alla delar inom utvecklingsorganisationen med att stötta verksamheten i arbetet med att tydliggöra och konkretisera identifierade behov. Din uppgift är att tillsammans med intressenterna utreda affärsnyttor, att kartlägga och prioritera funktionella och icke-funktionella krav samt att omvandla dessa till tydliga underlag i form av skriftlig dokumentation för beslutsfattare och utvecklare. En viktig del i rollen är också kravledningsarbete.

Mer specifikt innebär rollen att:

  • agera länk mellan verksamheten och IT

  • stötta verksamheten i att tydliggöra och dokumentera behovsbilden över nya initiativ

  • ansvara för att självständigt planera och driva arbetet, bl.a. genom att kalla till och leda workshops med intressenter och övriga inom företagets tvärfunktionella utvecklingsprocess

  • säkerställa att uppsatta riktlinjer för kvalitetssäkring följs och att kraven dokumenteras med moderna hjälpmedel på ett tydligt och enhetligt sätt i kravhanteringssystemet

  • hålla ihop kravteamet och de initiativ som pågår

  • planera och fördela uppgifter inom teamet

  • företräda gruppen i kravforum och i andra sammanhang inom ramen för Dinas utvecklingsprocess

Vem söker vi

Troligen har du en eftergymnasial utbildning inom relevant område samt har några års erfarenhet från en liknande roll inom antingen affärsutveckling eller kravanalys. Du besitter dessutom kunskap om kravdokumentation som gör att du kan visualisera behov från en abstrakt nivå till en konkret och praktisk beskrivning av en lösning. Som person ser vi att du är engagerad och håller dig informerad om omvärlden och hur den påverkar kraven på IT-utveckling. Har du dessutom en förmåga att kommunicera med bägge sidor i utvecklingsarbetet och har en god planeringsförmåga så ser vi fram emot din ansökan. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift och behärskar Officepaketet.

Vad erbjuder Dina Försäkring AB?

Att arbeta på Dina Försäkring AB innebär att du har en samhällsbärande funktion. Det är medarbetarna som tillsammans ser till att människor som förlorat sitt hem i en brand snabbt får tak över huvudet, att företag vågar satsa och kan känna sig trygga med att bygga upp sin verksamhet och som hjälper skadade människor att få ekonomiska möjligheter att fortsätta sina liv. Därför gör du skillnad på riktigt när du arbetar hos Dina Försäkring AB och du ska känna att du är en viktig del i det. Dessutom kommer du till ett företag med Dina-andan som handlar om att företaget värnar om sina kunder och medarbetare. Kulturen präglas av en trevlig och informell arbetsmiljö. För att få ihop livspusslet läggs möten på rimliga tider och det finns goda möjligheter till flexibilitet. Dina Försäkring AB erbjuder dig dessutom ett bra kollektivavtal och alla förmåner som branschen normalt erbjuder. Det är allt från friskvård till subventionerad lunch och rabatter på försäkrings- och pensionslösningar.

Låter det intressant? 

Urval sker löpande så bifoga din ansökan nedan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten, då är du varmt välkommen att kontakta Fredrik Hellström, ansvarig Rekryteringskonsult på Reperio Search via fredrik.hellstrom@reperiosearch.se eller 073 – 540 03 31.

 

logo

Kravanalytiker med kravledningsansvar till Dina Försäkring AB

Företag Reperio
Ort
Utgår

2022-07-09

Ansök nu

Dela detta jobb