itjobb.se

Kravanalytiker som vill nå den digitala bygglovsprocessens fulla potential.

Företag Sokigo AB
Ort
Utgår

2021-10-11

Ansök nu

Kravanalytiker som vill nå den digitala bygglovsprocessens fulla potential.

Att jobba som kravanalytiker på Sokigo

Som kravanalytiker jobbar du tillsammans med vår verksamhetskunniga produktägare och de skickliga utvecklingsteamen med att analysera, specificera och dokumentera både funktionella och icke-funktionella krav. UX design i form av wireframes ingår i kravarbetet. Du deltar i validering och verifiering av funktionalitet för kravställda system. Hos oss får du arbeta tillsammans med engagerade och trevliga kollegor, i en platt organisation med öppen kultur som ser till dina behov som individ.

Vem är du?

Du har tidigare erfarenhet som kravanalytiker. Du är driven, prestigelös och har lätt för att kommunicera med andra. Du är noggrann, ansvarstagande, kommunikativ och kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du har erfarenhet av att jobba med krav i TFS och har du tidigare använt Balsamiq är det meriterande.

Om Sokigo

Sokigo är Sveriges största leverantör av systemlösningar för den kommunala marknaden och världsledande inom systemlösningar för skogsindustrin. Vi är ett ambitiöst företag som brinner för långvariga relationer och att skapa lönsamhet för våra kunder. Som anställd hos oss får du kompetensutveckling, fast lön, pensionsförsäkring, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Du får jobba med 170 trevliga och engagerade arbetskamrater runt om i landet. Sokigo är en del av koncernen Addnode Group.

Placeringsort

Sokigos kontor på Löfströms Allé 1B, Sundbyberg.

Ansökan

Är du intresserad av tjänsten, eller har du några frågor? Skicka personlig presentation, CV och eventuella frågor till utvecklingschef Kevin James, kevin.james@sokigo.com.

Vi undanber oss kontakter från rekryterare.

Dela detta jobb

Kravanalytiker som vill nå den digitala bygglovsprocessens fulla potential.

Sokigo AB