itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Kundorienterad Projektkoordinator

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-26

Ansök nu

Kundorienterad Projektkoordinator

Kundorienterad Projektkoordinator

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Trivs du med att arbeta i en kundorienterad och konsulterande roll? Gillar du att sätta dig in i verksamheter, dess processer och drivs av att hitta effektiva lösningar för dem? Är du också kommunikativ och bra på att skapa bibehålla nära kundrelationer?
Då kan tjänsten som projektkoordinator hos digiPlant vara rätt för dig!

TJÄNSTEBESKRIVNING & ERBJUDANDE

digiPlant utvecklar och säljer produkten SBS Manager vilket är en internetbaserad plattform för organisationer med större ansökning-, e-tjänste- eller sponsringsprocesser. Kunderna är främst stiftelser, offentliga verksamheter och större företag.

Tjänsten som projektkoordinator hos digiPlant innebär en varierande arbetsvardag där du arbetar projektbaserat gentemot kunderna. Du kommer att arbeta med både nya och befintliga kunder där du är den primära kontaktpersonen. Ditt uppdrag är att stötta och konsultera i större och mindre projekt för att leverera ett så effektivt system som möjligt sett till kundens verksamhet.
Du tar över kontakten med kunder direkt efter säljaren och kommer att arbeta med behovsanalyser, förbättringsförslag och andra utvecklingsmöjligheter baserat på plattformen.

digiPlants kunder finns över hela Sverige och det ingår resor i tjänsten.

PERSONPROFIL

Dina tidigare yrkeserfarenheter är inte det som kommer att vara mest avgörande men vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet från digitala affärer och arbetssätt. Vi ser framför oss en person som har en god social förmåga som kan både planera och driva processer på övergripande nivå men samtidigt fokusera och driva detaljarbete i projektform. Du har erfarenhet från tjänster med kunddialoger och gillar att arbeta lösningsorienterat. Du kan hantera organisationsövergripande frågor mot VD/verksamhetsledare och andra personer i beslutande roller. 

Som person så är du trygg i dig själv, tycker om att ha ansvar och driva projekt framåt. I den här tjänsten jobbar du med flera projekt parallellt där du har en god förmåga att prioritera det som är viktigast. Som projektkoordinator har du kundmöten dagligen och bör därför gilla den sociala kontakten med såväl IT-utvecklare, beslutsfattare samt administratörer. 

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som projektkoordinator.

Start: Enligt överenskommelse
Körkort behövs i tjänsten: Ja
Omfattning: Heltid
Plats: Örebro 

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på camilla.aurell@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!

OM DIGIPLANT

digiPlant utvecklar och säljer produkten SBS Manager. SBS Manager är ett komplett internetbaserat verksamhetsstöd för organisationer som hanterar större och komplexa ansökningsprocesser. Produkten är välkänd på marknaden och används av många namnkunniga banker, stiftelser, företag och offentliga organisationer såsom SEB, Swedbank, Cancerfonden, Lunds universitet, Sveriges Kommuner och Regioner, Region Skåne, Svenska skolan i London, Sparbanken Skåne m.fl. 

Dela detta jobb

logo
Kundorienterad Projektkoordinator

PerformIQ