itjobb.se

Tycker du om kundkontakter och har erfarenhet av kundservice? Vi har flera uppdrag på ingång med olika språkkompetenser och vill gärna komma i kontakt med dig för att se om vi kan hitta ett uppdrag som passar just för dig!

Rollen
Som kundtjänstmedarbetare kommer du att ha en viktig funktion i kommunikationen med företagets kunder. Arbetet kan innefatta allt ifrån inkommande beställningar på mail och telefon, registrering av orders, övervaka saldon till leveransbevakning.

Din profil
För att trivas i rollen som kundtjänstarbetare har du ett genuint intresse för att hjälpa och ge god service till andra människor. Du får gärna ha arbetat med kundservice sedan tidigare eller har något års erfarenhet av andra kundrelaterade arbetsuppgifter.

God datorvana och goda språkkunskaper inom antingen svenska, norska, eller danska är en förutsättning för att kunna matcha något av våra kunduppdrag.

Intresserad?
Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Logga

KUNDTJÄNSTMEDARBETARE TILL KOMMANDE UPPDRAG!

Företag Temp Team
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-18

Ansök nu

Dela detta jobb