itjobb.se

Kundtjänstmedarbetare till kund i Göteborg

Företag Tavana IT AB
Ort
Utgår

2020-12-10

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till kund i Göteborg

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker efter en kundtjänstmedarbetare som ska arbeta med kundrelationer i ett globalt företag. I detta uppdrag kommer du kommunicera med kunder på Svenska och Engelska. Baserat på deras behov sker kommunikation via telefon, chat, email and social media. De kunder du kommunicerar med har köpt en premiumprodukt så det är viktigt att hålla en hög grad av service.

Leads - Hantera lead generering, delegering och uppföljning av leads för att säkerställa att de används effektivt.

Feedback – Ta ägandeskap av kundens frågor och synpunkter. Ansvara för att feedback kommer fram till rätt instans i företaget.

Processer - Sträva efter att ständigt förbättra processer och verktyg - Identifiera, föreslå och driva aktiviteter kontinuerligt med andra intressenter inom och utanför avdelningen för att ytterligare förbättra kvalitet och effektivitet i processer och hur företaget kommunicerar med konsumenter.

Har du ett genuint intresse av att ge en utomordentlig kundservice och tycker om att jobba i en dynamisk miljö där du snabbt behöver anpassa dig efter kundens behov är du den vi söker. Eftersom du merparten av tiden kommer att kommunicera med våra kunder är det viktigt att talar och skriver flytande Svenska och Engelska. Att lyssna och vara lyhörd är avgörande för att ge en bra service.

ÖNSKADE ERFARENHETER

  • Kundtjänstarbete
  • Erfarenhet av att arbeta i CRM system.
  • Erfarenhet av att arbeta med sälj

INFORMATION 

Plats: Göteborg
Befattning: Heltid 100%  
Lön: Enligt överenskommelse

LÅTER DET INTRESSANT? 

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag via ”Skicka ansökan”. 

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se 

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

 

Dela detta jobb

Kundtjänstmedarbetare till kund i Göteborg

Tavana IT AB