itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kvalitetsutvecklare -Svensk Kärnbränslehantering AB

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2022-08-17

Ansök nu

Kvalitetsutvecklare -Svensk Kärnbränslehantering AB

Vill du arbeta med ett av tidernas viktigaste

miljöskyddsprojekt? 

Tiden är inne. Tillsammans ska vi på SKB bygga ett av världens första slutförvarssystem för använt kärnbränsle. Uppdraget är i stora delar ett pionjärarbete och innebär många komplexa utmaningar.

Är du redo för ett stort och viktigt arbete som kommer att göra skillnad för människor och miljö under mycket, mycket lång tid framåt?

Nu söker vi en drivande och engagerad kvalitetsutvecklare.

Vad du kommer att göra
Du kommer att vara en drivande kraft i enhetens utveckling genom ett aktivt förbättringsarbete där samverkan mellan struktur, kultur och ledarskap bidrar till ett användarvänligt ledningssystem som en naturlig och självklar del i verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• skapa helhetssyn, coacha och samordna förbättringsarbete för att förenkla och effektivisera arbetssätt och maximera affärsnytta

• bidra till att utveckla verksamheten med fokus på ett säkert, effektivt och ändamålsenligt ledningssystem som uppfyller interna och externa krav och förväntningar

• stödja verksamheten i att identifiera de arbetssätt verksamheten behöver tillämpa för att utföra sina uppgifter

• samla, synliggöra och förenkla prioritering av förbättringsarbete genom ledarskap och effektiva team

• tillhandahålla och genomföra utbildningar definierade inom kvalifikationerna för kvalitet och förbättringsarbete/erfarenhetsåterföring

 Vem är du?

På grund av befattningens betydelse är dina personliga egenskaper viktigare än formella kvalifikationer, men för att lyckas i rollen tror vi att du har:

• relevant universitetsutbildning inom naturvetenskap, ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet

• erfarenhet från metoder för verksamhetsutveckling (exempelvis Lean eller TQM)

• erfarenhet inom förändringsledning

• goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

• erfarenhet av arbete med ledningssystem och kvalitetsfrågor

 Personliga egenskaper:

Du har en välutvecklad kommunikativ förmåga där du lyssnar in och anpassar din kommunikation till olika målgrupper. Du har förmågan att via kommunikation skapa målbild av önskat läge där du även har mod att utmana nuläge och skapa förståelse och engagemang för kvalitetsutveckling och förbättringsarbete. Tillsammans med ditt strategiska synsätt beaktas långsiktiga konsekvenser och betydelser i ditt arbete. För att lyckas i rollen behöver du även ha lätt för att bygga relationer, vara kreativ, ha god initiativförmåga och ett resultatorienterat förhållningssätt. Körkort B är ett krav.

Här kommer du att arbeta

Avdelning S är en stabsfunktion till VD med uppgift att stödja, utveckla och följa upp SKB:s säkerhets-, kvalitets- och miljöarbete. Avdelningen består av fyra enheter där du som kvalitetsutvecklare kommer att jobba på enheten Kvalitet. Avdelningen finns representerad på alla våra tre stationeringsorter (Östhammar, Solna och Oskarshamn).


Enheten för kvalitet har bland annat i uppgift att styra och utveckla SKB:s ledningssystem samt hantera företagets ISO certifikat, ansvara för genomförande av interna revisioner, samt tillse lämpliga arbetssätt för erfarenhetsåterföring och förbättringsarbete för SKB. 

Varför ska du arbeta hos oss?
Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en organisation med ett stort kunskapsdjup inom ett flertal vetenskapsområden. Vi har många nationella och internationella sakkunniga experter som gärna delar med sig av kunskaper och erfarenheter.

Vårt uppdrag erbjuder varierande arbetsuppgifter från mindre analyser kopplade till driften av de kärntekniska anläggningarna till långsiktiga forskningsuppdrag med syfte att bygga och driva framtida slutförvar. Vi arbetar tillsammans för att uppnå ett tydligt och viktigt miljö- och samhällsmål
 
Eftersom SKB ingår i Vattenfallkoncernen finns goda karriärmöjligheter inom en stor dynamisk organisation.

Våra medarbetare är avgörande för vår framgång. Det är viktigt att hela livet fungerar. Därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid.
  
Det här är vi, dina framtida arbetskamrater

På SKB träffar du människor med olika utbildning, olika förmågor och olika bakgrunder. Alla är olika, och det tycker vi är bra. Vi på SKB är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer öppet och framgångsrikt företag. Och genom att var och en har möjlighet att utveckla sig själv, utvecklas även vår verksamhet.

 Men på ett väsentligt sätt är vi alla lika. Det som enar oss, är att vi siktar mot ett tydligt mål: det att skapa trygghet för kommande generationer.

På vår webbplats, www.skb.se, finns mer information om SKB och hur det är att arbeta hos oss. Vi ser fram emot att lära känna dig.

Ytterligare information
Rekryterande chef: Christina Mattsén, 070-203 42 18

Rekryterare: Carolina Bölander, 073 431 12 60
  
Fackliga företrädare är för Saco-SKB är Marika Westman, 070-638 34 36, för Unionen Carina Gottfridsson, 0491-76 32 30 och för Ledarna Per Carlsson 070-325 09 15.

Placeringsort: Solna, Oskarshamn eller Östhammar.
Vattenfall och SKB är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. Därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

 Välkommen med din ansökan, personligt brev och CV senast den 17 augusti. Urval sker efter sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Kvalitetsutvecklare -Svensk Kärnbränslehantering AB

Vattenfall AB