itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

KYC-Support sökes till Swedbank Pay!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-02

Ansök nu

KYC-Support sökes till Swedbank Pay!

Är du intresserad att frågor som rör KYC och vill få in en fot på arbetsmarknaden hos ett välkänt bolag? Är du dessutom serviceinriktad, uthållig och kommunikativ som person? Då kan rollen som KYC-support hos Swedbank Pay vara något för dig. Beräknad start är i mitten av augusti så tveka inte på att skicka in din ansökan idag, vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

Academic Work söker för Swedbank Pays räkning ett nytt stjärnskott till rollen som KYC-support till deras supportteam. Tjänstens omfattning är på heltid med start augusti och kommer pågå fram till årsskiftet. Arbetet kommer att utföras på Swedbank Pays kontor i centrala Stockholm och du kommer att få en introduktion till arbetet och de system som används. Du kommer bli en del av ett härligt team på totalt 17 personer.

Du erbjuds

 • Den perfekta rollen för att få extra meriterande erfarenhet på CV:t.
 • Möjligheten att bli en del av ett välkänt bolag.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som KYC-support kommer du att hantera inkomna samtal från företagskunder gällande KYC-frågor. Därav kräver rollen att du som person är serviceinriktad och initiativtagande för att hjälpa kunderna på bästa möjligt sätt. Rollen kräver även att du som KYC-support håller bra kvalitet och service, därav är det viktigt att du är proaktiv när det kommer till att kontakta kunder innan de blockeras. Dina främsta verktyg i rollen kommer vara telefon och mail, men kommer även arbeta i Swedbank Pays egna ärendehanteringssystem.

Vi söker dig som

 • Har en avslutad gymnasialutbildning.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.
 • Har grundläggande kunskaper för att förstå norska.

Det är meriterande om du:

 • Har erfarenhet av support via telefon och mail sedan tidigare.
 • Har erfarenhet av sälj.
 • Kan tala danska och norska.

Övrig information

 • Start: Mitten av augusti.
 • Omfattning: Heltid till årsskiftet.
 • Placering: Kungsgatan 36.
 • För denna tjänst kommer det krävas ett utdrag ur belastningsregistret, vänligen beställ detta i samband med att du söker tjänsten här!

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

Dela detta jobb

KYC-Support sökes till Swedbank Pay!

Academic Work