itjobb.se

Lead Developer till Nethouse i Örebro

Ansök nu

Lead Developer till Nethouse i Örebro

”Det bästa med mitt jobb är att varje dag är unik. Variationen i utmaningarna gör varje dag spännande” - så lyder ett citat från en av Nethouse medarbetare. Nu har du möjligheten att leda ett av Nethouse utvecklingsteam framåt och samtidigt få chansen att utöka din kunskap och erfarenhet. Sök tjänsten som Lead Developer idag!

Om tjänsten

Genom rätt kunskap, med ett stort engagemang och en hög kvalité är Nethouse företaget som utvecklar affärer och verksamheter med hjälp av smart teknik. Här har vi ett bolag som har vad som krävs för att göra verklig skillnad för sina kunder när det kommer till smartare, lönsammare och effektivare system!

I nybyggda och fräscha lokaler vid södra infarten i Örebro väntar 90 personer på att bli dina nya kollegor! Du kommer att vara en del av ett väl sammansatt team med kompletterande kompetenser inom systemutveckling. Du erbjuds en genomgående introduktion i arbetet och du kommer under din första tid att få en fadder som stöttar dig i ditt dagliga arbete.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nethouse. Denna tjänst är på heltid och Nethouse behov är långsiktigt. Det finns mycket goda möjligheter att på sikt bli överrekryterad till Nethouse, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

• Utveckla kundlösningar i ett av Nethouse leveransteam

• Leda det tekniska arbetet i en eller flera systemutvecklingsleveranser

• Ha kontakt med kunder i rollen som tekniskt leveransansvarig

I rollen som Lead Developer tillhör du även ett av Nethouse utvecklarråd som utgörs av andra Lead Developers, Arkitekter och teamledare. Tillsammans bollar man idéer, delar värdefull kunskap och diskuterar den allra senaste tekniken.

Vi söker dig som

• Har jobbat som Lead Developer tidigare

• Har några års erfarenhet inom systemutveckling

• Har erfarenhet av .NET, C# och SQL

Har du certifieringar inom ovanstående områden är det något vi ser positivt på. Erfarenhet av Azure och .NET Core är meriterande.

Som person är du:

  • Kommunikativ

  • Ansvarstagande

  • Samarbetsvillig

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse, brinner för systemutveckling och som ständigt vill hålla dig uppdaterad på vad som händer inom området.

Övrig information

  • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningtid

  • Omfattning: Heltid, 8-17

  • Placering: Nethouse nybyggda lokaler i Örebro

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nethouse önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

  • Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget

Nethouse är ett IT- och konsultbolag som jobbar med affärskritiska lösningar. Rätt teknik använd på rätt sätt kan kraftigt förbättra en verksamhet eller ett företags konkurrenskraft. Nethouse är företaget som hjälper kunder att utveckla sina affärer inom IT och nå nya mål med rätt teknik på rätt plats. För hos Nethouse finns kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad med hjälp av smart teknik!

Dela detta jobb

Lead Developer till Nethouse i Örebro

Academic Work