itjobb.se

logga

Lead Episerver Commerce-utvecklare

Ansök nu

Lead Episerver Commerce-utvecklare

Är du senior backend-utvecklare och har utvecklat lösningar baserat på Episerver Commerce? Gillar du utmaningar och vill jobba med några av Sveriges vassaste utvecklare? Tveka inte att höra av dig!

Epinova är en av nordens ledande leverantörer på lösningar baserade på Episervers produkter och vi är en av få partners som verkligen kan leverera bra Epi-commerce-lösningar!

Epinova Sverige växer och vi söker nu efter en senior backend-utvecklare med lång erfarenhet av att utveckla lösningar baserade på Episerver Commerce. Du bör ha gedigen erfarenhet av Episervers produkter varav några år med Episerver Commerce.

Du har jobbat som arkitekt eller Solution Lead på minst en större lösning, gärna flera och du vet hur man bygger bra strukturer och hur man jobbar med kund för att koppla krav till en teknisk lösning som går att bygga vidare på över tid. Din passion är att leverera kunskap och inspiration både till våra kunder och dina kollegor!

Du vet vad vi pratar om när vi säger:

  • Episerver CMS

  • Episerver Commerce

  • Integrationer till betalningslösningar, PIM-system, DAM-system

Tveka inte att ta kontakt!

Vi bjuder gärna på en (virtuell) fika och berättar mer hur det är att jobba hos oss du kan berätta vem du är och vad du brinner för.

Dela detta jobb

logga
Lead Episerver Commerce-utvecklare

Epinova AB