itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Lead Test Engineer till Micropower

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-02

Ansök nu

Lead Test Engineer till Micropower

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Micropower.

Om företaget

Micropower Group är en internationell koncern som designar, tillverkar och marknadsför industriella system och produkter för batterier och batteriladdning. Micropower verkar i en spännande bransch då elektrifiering av produkter och marknader är högaktuellt. Här står företaget i framkant inom litiumjonteknologi.
Micropower har sitt HQ i Växjö där även huvudproduktionen av batteriladdare ligger samt deras batterifabrik som är en av de största i Europa. Koncernen har även egna bolag i Europa, Kina och USA för både försäljning och utveckling. Med en omsättning överstigande 1 miljard SEK och ett kraftfullt team på ca 450 anställda så satsar Micropower i sin 5-årsplan att tredubbla omsättningen.

Nu söker Micropower en Lead test engineer till deras Forsknings- och Utvecklingscenter i Göteborg. Micropower letar ständigt efter nya sätt att lösa kunders utmaningar. Som en viktig spelare inom Forsknings- och Utvecklingscentret ser du till att all utveckling håller hög standard och når upp till kvalitetskrav.

Arbetsuppgifter

Som Lead test engineer har du ett helhetsperspektiv över processflödet av test och verifiering av samtliga komponenter i Micropowers batterisystem, från kravspecifikation till slutrapport. Du arbetar för att skapa förståelse kring tillvägagångssätt, rutiner och förändringar samt kommunicerar dessa till ditt team. Tjänsten innefattar strategiskt såväl som operativt arbete där huvudfokus är att arbeta proaktiv för att bemöta test- och verifieringsbehov samtidigt som du leder teamet i rätt riktning. Testningen utförs på såväl komponent- som systemnivå genom manuella och automatiserade tester. Arbetet innefattar att utifrån testspecifikationer och testkrav utveckla automatiserade testmetoder, utföra systemverifiering av elektronik och mjukvara i systemen samt att kontinuerligt utvärdera och dokumentera testutfall.

• Helhetsperspektiv, från kravspecifikationer till slutrapporter
• Leda och upplysa ditt team
• Kombination strategiskt / operativt arbete
• Testa och verifiera komponenter och mjukvara i batterisystem
• Automatiserade testmetoder
• Systemverifiering
• Utvärdering / dokumentering

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Eftergymnasial utbildning inom relevant område
• God förståelse för elektronik och mjukvara i inbyggda system
• Flerårig erfarenhet av testning på systemnivå (hårdvara och mjukvara), gärna inom batterisystem eller liknande
• Erfarenhet av testautomatisering
• Meriterande med kunskaper inom C, C++, Matlab, Simulink, Python och LabView
• Du talar och skriver obehindrat på engelska

I denna roll förväntas du ta ansvar genom att leda och motivera andra så ni tillsammans kan nå gemensamma mål. Du tänker proaktivt kring hur du kan förbättra metoder och möta de krav som ställs samt framtida behov. Vi tror att du som söker motiveras av att agera problemlösande där du resonerar strategiskt utan att fastna i detaljer utan ser till helheten. Som person är du nyfiken och motiveras av att driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att testa på nya tillvägagångssätt. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team samt andra avdelningar och det är därför viktigt att du uppskattar värdeskapande genom samarbete. Givetvis har du en god förmåga att skapa och hålla en struktur vilket gör att allt du lämnar ifrån dig håller hög kvalitet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse
Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/
Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Sökord: Lead Test Engineer, ledande testingenjör, verifieringsingenjör, funktionstestare, systemtestare, mukvarutestare, automationstester, automatiserade tester, test, verifiering, testare, provare, elektronik, embedded, inbyggda system, funktionstest, funktionalitetstest, testautomatisering, hårdvara, mjukvara, hardware, software, HW, SW, LabView, TestStand, C++, C, Matlab, Simulink, Python, Göteborg

Dela detta jobb

logo
Lead Test Engineer till Micropower

Bravura