itjobb.se

Ledare inom kritiska system till Combitech i Linköping

Ansök nu

Ledare inom kritiska system till Combitech i Linköping

Har du erfarenhet av, och förståelse för system-, och mjukvaruutveckling inom kritiska system och vill ta en ledande roll i att stötta våra kunder och partners i deras framtida utmaningar? Delar du vår passion och stolthet i att kunna erbjuda hållbara och säkra lösningar för ett framtida digitaliserat samhälle?

Då kan du vara just den vi söker och baserat på dina styrkor och egenskaper hittar vi tillsammans rätt roll och utmaning för dig!

Din roll som ledare inom kritiska system

I rollen som ledare inom kritiska system kommer du både få bidra med din kunskap på en operativ nivå i våra kunders projekt samt få möjlighet att vara en del av vår fokuserade satsning avseende utveckling av kritiska system. Inom denna satsning blir du en del av ett kompetensnätverk där du tillsammans med drivna kollegor utvecklar våra framtida kompetenser och förmågor. Möjligheterna är många och stora och omfattar exempelvis att etablera och lära ut metodik avseende utveckling av kritiska system, stötta i samband med affärer/sälj, medverka i rekrytering, samt att hålla en nära kontakt med kunder.

På Combitech finns stor kompetens och erfarenhet inom utveckling av kritiska system, exempelvis säkerhetskritiska, verksamhetskritiska, eller kritiska för samhällsfunktioner. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla våra förmågor för att möta behoven hos våra kunder och partners och din i denna uppgift blir att stötta och leda våra kunder i deras framtida utmaningar.

Vad du som ledare kan tillföra

Du är en person som är naturligt utåtriktad med ett stort engagemang som har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Vi tror att du är en god lyssnare, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken. Goda ledaregenskaper ser vi som mycket viktiga, men också att du är lyhörd och serviceinriktad i kontakten med våra kunder.

Du har gedigen erfarenhet av, och tydlig inriktning mot, att arbeta med utveckling av kritiska system till exempel:

  • Systemering, krav, design, och arkitektur för kritiska tillämpningar – gärna med fokus på icke-funktionella egenskaper såsom robusthet och stabilitet

  • Kunskap avseende standarder och deras tillämpning för säkerhetskritiska system, t.ex. ISO26262, IEC61508, DO-178C, DO-254, ARP4754A, ARP 4761

  • Coaching, utbildning, rådgivning eller audits relaterat till nämnda standarder

  • Erfarenhet av arbete med Säkerhetsanalyser, exempelvis MTBF, FMEA, FTA

  • Verifiering och validering av mjukvaruintensiva system

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

Kom & gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Dela detta jobb

Ledare inom kritiska system till Combitech i Linköping

Combitech AB