itjobb.se

Ledigt jobb som Utvecklare inom Ada

Företag Experis AB
Ort
Utgår

2021-03-15

Ansök nu

Ledigt jobb som Utvecklare inom Ada

Är du en utvecklare med kunskap i Ada och letar efter nya utmaningar. Titta hit! Vi på Experis söker just nu en utvecklare inom mjukvara som ska arbeta ute på konsultuppdrag hos vår kund som är ett högteknologiskt företag placerad i Järfälla. Uppdraget har start omgående och pågår året ut. Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta som IT konsult på Experis men vara ute på uppdrag hos vår kund som är ett högteknologiskt företag som har sin inriktning mot försvarsindustri, civil säkerhet samt luftfart. Som utvecklare inom mjukvara kommer du att delta i hela utvecklingsprocessen och på så sätt ha en bred roll inom mjukvaruutveckling på företaget. Du kommer ha Ada som ditt främsta arbetsverktyg, i vilket du kommer att programmera och utveckla i. Utveckling i Java och C++ förekommer också.

Uppdraget har start omgående och pågår fram till årsskiftet. Placeringsort är Järfälla utanför Stockholm.

Din profil
Till rollen som utvecklare inom Ada, Java och C++ söker vi en person med en högskoleutbildning inom IT eller liknande tekniskt område som besitter goda kunskaper och erfarenhet inom följande kompetenser:

 • Programmeringsspråket ADA

 • Datorarkitektur / operativsystem

 • Agilt arbetssätt

 • Test automatisering

 • Continuous deployment (CD)

 • Java och C++ är mycket meriterande

Vi tror att du är en person som gillar att arbeta i team och hitta effektiva lösningar. Vidare är du är en engagerad och kommunikativ person som har lätt att ta på dig nya saker och letar aktivt efter ny kunskap. Vi tror att du är relativt junior men har ett par års erfarenhet inom yrket.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vad kan vi erbjuda dig?
Låt Experis öppna dörrarna till ditt drömföretag. Vi samarbetar med många av Sveriges mest populära företag och kan dessutom erbjuda dig:

 • Möjlighet att arbeta i svensk och internationell miljö

 • Spännande tjänster på marknadens intressantaste företag

 • Utvecklingsmöjligheter på både lång och kort sikt.

 • Nätverkande med personer inom din yrkeskategori genom såväl nätverksträffar som sociala aktiviteter.

 • Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, där både du och din konsultchef har koll på just dina mål och vilka kompetenser du vill utveckla.

 • Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och vill stanna hos oss. Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker sedan löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail men skulle du ha frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att maila viktoria.vershovsky@jeffersonwells.se

 

Dela detta jobb

Ledigt jobb som Utvecklare inom Ada

Experis AB