itjobb.se

Linuxkunnig sökes!

Företag Human IT
Ort
Utgår

2019-11-23

Ansök nu

Linuxkunnig sökes!

Att jobba hos oss
På Human IT sätter vi våra anställda i fokus. Vi vill växa tillsammans och värdesätter engagemang och ambition. För oss är det därför viktigt att du får chansen att vara med och påverka vägen framåt. I utbyte erbjuder vi en chans till kompetens- och karriärsutveckling genom varierande och utmanande uppdrag, tillgång till utbildningar och vårt eget nätverk av kunniga konsulter. Tillsammans skapar vi en miljö med högt i tak och utrymme för personlig och teknisk utveckling.

Vår ledstjärna i rekryteringen är att anställa dem vi tror på! Det skapar ett driv för oss att träffa våra konsulter genom olika aktiviteter på eller utanför kontoret, med socialt eller kompetensutvecklande fokus. Vi strävar efter att erbjuda en variation och sammanhang så att du känner att det finns något för just dig. Därför ser vi gärna drivna personer bland våra konsulter som gärna tipsar och för oss närmare att kunna erbjuda den miljön!

Våra kunder återfinns inom offentlig och privat sektor i hela Stockholmsområdet.

Du som söker
En relevant utbildning och examen är givetvis en önskvärd grund att stå på, men det viktigaste är din inställning till utveckling, automatisering, integration och delivery. Du kan formulera dig tydligt på både svenska och engelska.

Förutom detta så ser vi gärna att du har god erfarenhet av Linux och kompetens inom OpenShift.

Det är även meriterande med kunskap inom:

  • Jenkins, Git, Gerrit, Subversion (eller liknande verktyg)
  • Bash, PHP, Perl, Python eller JavaScript
  • Docker eller Kubernetes

Human IT
På Human IT sätter vi våra anställda i fokus. Vi växer tillsammans och värdesätter engagemang och ambition. För oss är det viktigt att du får chansen att vara med och påverka vägen framåt. I utbyte erbjuder vi kompetens- och karriärutveckling genom varierande och utmanande uppdrag. Du får tillgång till utbildningar och vårt nätverk av kunniga konsulter. 

Vi på Human IT tror på en gemenskap mellan oss alla trots att vi inte alltid befinner oss på samma kontor. Därför arrangerar vi konsultträffar, testar nya teknologier tillsammans med partners och arrangerar andra givande event tillsammans. Övrigt Vi erbjuder flera attraktiva lönemodeller. Vi tillämpar sex månaders provanställning, inklusive förmåner. Omgående start med hänsyn till uppsägningstid. 

Plats: Stockholm

Ansökan:
Vi intervjuar och anställer fortlöpande under annonseringstiden så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

För att ansöka skickar du in ditt CV till oss. Länka gärna din LinkedIn-profil.

Om oss

Human IT är ett konsultbolag som erbjuder IT-konsulttjänster, lösningar och åtaganden till stora och medelstora företag i Norden. Human IT är specialiserade på Applikation, Infrastruktur, Cloud och Business Consulting. Vår verksamhet består totalt av ca 120 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Dela detta jobb

Linuxkunnig sökes!

Human IT