itjobb.se

Vi söker nu en supporttekniker inom Linux med minst 1 års arbetslivserfarenhet.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med att ge intern support, både via remoteverktyg och på plats hos företagets användare. Arbetet sker i Linuxmiljö.

Din profil och kvalifikationen
Du har en Bachelorexamen inom Teknik eller Datavetenskap och du har minst 1 års arbetslivserfarenhet inom support.

Krav:
- Goda kunskaper inom Linux
- Goda kunskaper inom administration av applikationer samt felsökning
- Goda generella IT-kunskaper
- ITIL-certifierad
- Grundläggande kunskap inom UNIX-scripting
- Duktig inom kundhantering
- Grundlig och noggrann
- Kunskap att kunna lösa problem snabbt och utförligt samt kunskap inom dokumentation
- Serviceminded och bra på att kommunicera. Du tycker om att vara en del av ett team samt att samarbeta
- Snabblärd
- Talar och skriver svenska och engelska flytande 
Meriterande
- Kunskap inom Jenkins
- Kunskap inom Sonatype Nexus
- Kunskap inom RabbitMQ
- Kunskap inom NoSQL databaser, mer specifikt MongoDB
- Kunskap inom Elastic Search
- Linux system administration
- Kunskap inom: Git, Gerrit 
- Kunskap inom viritualiseringsteknologier (Docker)
- Kunskap inom automatiserande verktyg (t.ex. Puppet, Ansible)
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med positiva och engagerade IT-filurer, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag.

OBS! På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta är, får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. 
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Sanna Patrick Kinni på tfn: 0734-159372 eller patrick.kinni@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 370 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Centric är certifierat av ”Great Place To Work” som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

Linuxtekniker till Sveriges största Telekombolag

Företag Centric
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-06

Ansök nu

Dela detta jobb