itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Livsmedelsoperatörer till Orkla med start i höst

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Livsmedelsoperatörer till Orkla med start i höst

Om Orkla Foods i Kungshamn:

I det vackra Kungshamn gör vi alla våra produkter med sjömat. Här finns ett tjugotal produktionslinjer där vi tillagar kaviar, sill, matjessill, ansjovis, pastejer, stuvningar, fiskbullar och makrillprodukter till våra olika marknader. I Kungshamn finns också vår råvarucentral för marina råvaror, kanske mer känt som bergrummet. Här bereds och lagras råvarorna och det finns en lagringskapacitet på hela 100 000 tunnor. Bergrummet gör verkligen skäl för sitt namn; lagerutrymmena är insprängda djupt inne i det bohuslänska urberget. Här mognar och lagras råvarorna – rom, skarpsill och andra sill sorter – i tunnor i en eller flera månader. I Kungshamn arbetar cirka 250 personer med att tillaga produkter som svenska folket köper med sig hem från butik, möter i skolan eller på restauranger under varumärkena Abba, Kalles Kaviar, Grebbestads, Svennes och Ejderns. Sedan 2016 är all elenergi på anläggningen förnyelsebar, något vi är mycket stolta och glada för!

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


ARBETSUPPGIFTER

Som Livsmedelsoperatör kommer du arbeta med att övervaka produktion, väga, kontrollera och emballera produkter. Du arbetar med hälsa, miljö och säkerhet och medverkar till att produktionen utförs enligt gällande rutiner och regelverk. I produktionen är hygien och livsmedelssäkerhet viktig.

Här kommer du att ingå i ett härligt team med andra drivna kollegor. Ni tar tillsammans stort ansvar i att se till att snabbt och noggrant leverera hög kvalitet. Då du kommer att jobba tätt tillsammans med andra så ser vi gärna att du är en flexibel person som trivs med att arbeta i team och klarar av ett högt tempo i en kyld miljö.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

KVALIFIKATIONER

  • Självständig och tycker om att arbeta praktiskt.
  • Kunna arbeta skift.
  • Behärska svenska i tal och skrift.
  • Körkort och tillgång till bil om du inte bor nära arbetsplatsen.
  • Grundläggande digital kunskap.

MERITERANDE

  • Utbildning inom processteknik eller livsmedel.
  • Yrkeserfarenhet som livsmedelsoperatör eller från tillverkningsindustri.
  • Truckkort.


OM TJÄNSTEN

Efter ett kortare sommaruppehåll drar Orklas produktion igång för fullt och de välkomnar därför nya kollegor. Tjänsten är ett konsultuppdrag som sträcker sig till årsskiftet 2022 med chans till förlängning. Starten är i mitten av augusti och du får gärna söka tjänsten redan nu! Som konsult får du en anställning i Eterni Sweden.


ÖVRIG INFORMATION

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Hampus Vajizovic på via hampus.vajizovic@eterni.se. Ansökan via mail hanteras inte. 


Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Livsmedelsoperatörer till Orkla med start i höst

Eterni Sweden AB