itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lösningsansvarig Finans och TMS

Ansök nu

Lösningsansvarig Finans och TMS

Kort om tjänsten

GDL befinner sig på en spännande förändingsresa som tar verksamheten in i framtiden och skapar ännu bättre möjligheter och förutsättningar för både GDL och dess kunder. En resa du kommer att ha stora möjligheter att påverka och som ger goda förutsättningar till egen utveckling. Vi söker en erfaren Lösningsansvarig inom affärsområdet Finans och TMS, som brinner för digitala lösningar, processer, verksamhetsnära IS/IT samt support.

Om verksamheten

GDL erbjuder hållbara transport- och logistiktjänster sedan 1735. Vi sysselsätter mer än
1 000 fordon, har över 300 medarbetare på 11 orter i Sverige samt en omsättning på 1,8 miljarder kronor. Vi arbetar för att skapa anpassade lösningar och utvecklas tillsammans med våra kunder och samarbetspartners. Vi är anslutna till Fair Transport och Transportutmaningen. Med oss är du Trygg hela vägen. Läs mer på gdl.se.

Mer om tjänsten

I den här positionen kommer du att vara systemansvarig och teknisk expert inom affärsområdet Finanas och TMS. Det omfattar alla digitala lösningar inom affärsområdet; förvaltning, processer, arkitektur, support samt ett tydligt och nära samarbete med affärsverksamheten på alla nivåer.

De existerande lösningarna stödjer hela orderns livscykel från order till betalning; TMS-, ERP-, beslutstöds- och lednings-system. 

Tillsammans med andra Lösningsägare och superanvändare i verksamheten, säkerställer du att det finns rätt förutsättningar att nyttja systemen genom tex utbildningsmaterial och utbildningar, manualer, riktlinjer och underhållsplaner.

Arbetsuppgifter och ansvar
– Tekniskt lösningsansvar för nuvarande och framtida system
– Systemförvaltning
– Projektledning
– Kravställning
– Hantering av masterdata
– Felsökning (på egen hand, tillsammans med superanvändare eller konsulter)

Din profil

Vi söker dig som har relevant kandidat- eller magisterexamen i datavetenskap, datateknik, informationsteknologi eller motsvarande utbildning. Du har god kunskap inom IS/IT lösningar, processer och styrning, gärna TMS och ERP. Meriterande om du har erfarenhet från transport- och logistikbranschen.
På GDL tillämpar vi ITILs processer och det eller motsvarande är du insatt i. För att lyckas i rollen krävs god samarbetsförmåga och som person är du ansvarstagande, driven och engagerad prestigelös och jordnära. Du kommunicerar både skriftligt och muntligt på svenska och engelska.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar GDL AB med Dreamwork. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Helsingborg. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.dreamwork.se vänligen bifoga CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, ansvarig rekryterare på Dreamwork. christina.martinsson@dreamwork.se

 

Dela detta jobb

Lösningsansvarig Finans och TMS

Dreamwork Scandinavia AB