itjobb.se

C.A.G MER Consulting har digitaliserat Bank- & Finansbranschen sedan 1984. Vi har utvecklats från renodlat IT-konsultbolag till att bli det självklara valet av partner inom Bank & Finans med strategisk affärsrådgivning och IT-konsultverksamhet som erbjudande. På MER Consulting arbetar ett 50-tal konsulter som erbjuder tjänster inom områdena Data Discovery, Project Managment, IT Consulting och Business Consulting.

Vi söker nu en lösningsarkitekt med stor erfarenhet inom bank- och finansområdet, eller med erfarenheter av införande av BI-/analysverktyg. Du har:

  • 5 + års praktisk erfarenhet av arbete med att implementera systemlösningar i rollen som lösningsarkitekt/senior developer
  • Erfarenhet av databearbetning och hämtning från databaser
  • Arkitekturell och teknisk kunskap inom relevanta områden
  • Stark kommunikationsförmåga och vilja att samarbeta, både med kunder och inom konsultgruppen
  • Leverans- och kundfokuserad
  • Prestigelös

För att lyckas i rollen är du en resultat- och målinriktad person som drivs av att jobba i projekt där din insats har avgörande betydelse. Som person är du proaktiv i ditt sätt att arbeta och fokuserad på att finna lösningar för att uppnå bästa resultat. Rollen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi söker dig som brinner för att digitalisera bank- & finansbranschen. Som person är du driven och proaktiv i ditt sätt att arbeta och fokuserad på att finna lösningar för att uppnå bästa resultat. Du kommer ha strategiska och ledande roller i projekt ute hos våra kunder där du tillsammans med kunden och kollegor från C.A.G MER Consulting säkerställer våra leveranser. 

Lösningsarkitekt

Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-15

Ansök nu

Dela detta jobb