itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lösningsarkitekt affärssystem

Ansök nu

Lösningsarkitekt affärssystem

Om oss

Bedege är ett komplett IT-bolag som säljer, implementerar och förvaltar affärs - och butiksdatasystem samt back-end för e-handel. Vårt fokus har varit detaljhandeln sedan starten i mitten av åttiotalet och våra kunder finns inom detaljhandelns många nischer såsom fashion, möbler, livsmedel, böcker, kosmetik, bygg, hårsalonger samt hälsokost. Kunderna är främst större norska och svenska rikstäckande kedjor och även kedjor med verksamhet i flera nordiska länder. Vår organisation är vältrimmad och består av handplockade och certifierade konsulter, arkitekter, utvecklare, tekniker, servicepersonal och projektledare. Idag är vi ca 40 glada, trevliga och väldigt kompetenta medarbetare på vårt huvudkontor vid Norrtull i Stockholm.

Arbetsuppgifter

I din roll som lösningsarkitekt kommer du att arbeta med lösningsdesign för affärssystemimplementationer, integrationer och i mindre uppdrag med anpassningar och uppgraderingar. Våra lösningar bygger på Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidigare Microsoft Dynamics NAV och Navision) tillsammans med detaljhandelslösningen LS Central.

Business Central är ERP-lösningen som är basen och med LS Central adderad levererar vi ett mycket kompetent ERP för detaljhandeln som även innehåller stöd för butik och för e-handeln.

Som lösningsarkitekt kommer du ha kontakt med kunder och deras intressenter och likaså med vår interna personal där du samlar information kring tekniska lösningar, kravinsamling från behov till implementerad funktion och analyser för att identifiera utmaningar. Vidare kommer du stödja våra projektledare, applikationskonsulter, säljare i tekniska dialoger med kunder och skapa tydlighet i dialog och presentation.

Vi söker dig

Med stark förmåga att kommunicera och som vill driva arkitekturarbetet framåt tillsammans med olika intressenter som t.ex. processägare, ledningsgrupp, konsultgrupp, utvecklare och slutanvändare. Du har god kompetens inom affärssystem, affärsprocesser, förändringsarbete och i det arkitektoniska kring distribuerade miljöer, affärssystem i molnet, e-handel, EDI och olika integrationsplattformar. Troligen arbetar du idag som systemägare, senior applikationskonsult eller lösningsarkitekt. Meriterande är erfarenhet från retail sektorn.

Egenskaper vi tror du har

  • God lyssnare

  • Noggrann

  • Ansvarstagande

  • Social

  • Engagerad

Vi erbjuder, hos oss får du:

  • 37,5 timmars arbetsvecka

  • 30 dagars semester

  • Friskvårdsbidrag

  • Benify förmånsportal. Innehåller en mycket stor mängd förmåner som våra anställda kan ta del av, t ex olika rabatter, försäkringar, erbjudanden inom hälsa och livsstil. http://benify.se

  • Kollektivavtal (Fremia och Unionen/Akademikerförbunden/Ledarna)

Ansök här:

Vi ser fram emot din ansökan! Urvalet sker löpande. Har du någon fråga eller fundering är du välkommen att kontakta salle.nilsson@se.experis.com

 

 

Dela detta jobb

Lösningsarkitekt affärssystem

Experis AB