itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lösningsarkitekt CRM & Power Platform

Vill du arbeta med marknadens mest moderna lösningar på ett företag med 100 % fokus på Power Platform och Microsoft Dynamics 365? Vill du jobba i en central roll med att utveckla en lösning för kunden i nära samarbete med duktiga kollegor?  Då är jobbet som lösningsarkitekt hos oss någonting för dig!

Innofactor som företag
Innofactor drivs av att modernisera och digitalisera våra kunders organisationer. Vårt ramverk för den moderna digitala organisationen har lösningar för: hur våra kunder når sina kunder digitalt, hur den nya moderna affären drivs, hur en modern arbetsplats realiseras, hur tjänster säkert flyttas upp i molnet, och hur företaget kan dra nytta av ett datadrivet tillvägagångssätt. Vi fokuserar uteslutande på Microsofts ekosystem och våra nordiska experter arbetar i framkant av digital transformation med innovation och implementation av både små och storskaliga lösningar. Vi drivs av att lösa utmaningar och tänja våra gränser, varje dag. På Innofactor kan du utvecklas genom intressanta projekt och genom vårt nordiska nätverk där vi delar passionen för att skapa innovativa lösningar för våra kunder.

Om Rollen 
Vi söker dig som är vass på att ta fram lösningar och har ett brinnande intresse för förändringsarbete kopplat till IT. Som lösningsarkitekt ansvarar du för att ta fram och samordna lösningar tillsammans med våra verksamhetskonsulter. Du kommer att vara en viktig kugge i vår verksamhet och framväxt och hos Innofactor kommer du att få tillgång till ett stort antal kollegor med kunskap inom alla delar av Microsofts erbjudande. Majoriteten av våra kunder har sina lösningar i molnet och vi har en strategi att arbeta med kunder som ligger i framkant, som vill ha hjälp med att komplettera sin befintliga IT strategi med en molnstrategi.

Dina arbetsuppgifter kan bl.a. vara:

 • Ta fram lösningsförslag/design tillsammans med verksamhetskonsulter

 • Hålla workshops för att analysera kundens nuvarande arbetssätt och behov

 • Säkerställa implementering av Microsoft Dynamics 365

 • Kvalitetssäkring av framtagen lösning

 • Ta fram roadmap för molnstrategi tillsammans med våra kunder

Vem är du?
För att lyckas i rollen bör du arbetat som lösningsarkitekt och varit med i implementationer av system och processer. Som person är du positiv, engagerad, har lätt för att samarbeta och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du har ett brinnande intresse för IT som verktyg för verksamhetsförbättringar och har viljan att lära samt söka ny kunskap kring produkter med lösningar som Innofactor använder och levererar. Du är ödmjuk, jobbar verksamhetsnära och drivs av förändringsarbete. Pragmatiskt och kreativt tillvägagångssätt tillsammans med att vara engagerad och lyhörd är nyckelfaktorer för att lyckas som konsult hos oss.

Efterfrågad kompetens

 • Du har god förståelse för en verksamhets vardag och utmaningar och har förmågan att analysera och utforma arkitektur baserat på verksamhetens krav och kundens perspektiv.

 • Du har förmåga att driva förändring i både små och stora organisationer och känner dig bekväm i dialogen med beslutsfattare.

 • Du har erfarenhet av arkitektrollen samt flera års erfarenhet av Microsoft Dynamics och Power Platform.

 • Du är lyhörd och kan kommunicera på alla nivåer, både internt och gentemot kund.

 • Du har ett intresse för ledarskap och förmågan att leda team i förändring

 • Högskoleutbildning eller motsvarande inom relevant område

Vi erbjuder  
Innofactor har det bredaste erbjudandet i Microsofts ekosystem med expertkunskap hos 500 anställda i Norden. I Sverige är vi 100 erfarna och engagerade kollegor som arbetar med intressanta och utmanande projekt inom Microsoft Dynamics 365, Office 365, Microsoft Power Platform, Microsoft Data & Analytics platform och Azure. Vi är en Microsoft Gold Partner i 15 kategorier och har fått utmärkelsen Microsoft Dynamics Partner, vilket vi är väldigt stolta över.

Vi jobbar tillsammans, hjälper och utmanar varandra och har roligt på vägen. Tillsammans bildar vi ett starkt team för att möta marknadens krav på innovativa och avancerade verksamhetslösningar. Vårt huvudsakliga uppdrag är att ge både organisationer och individer chansen att göra en skillnad i den digitala världen. Våra kunder befinner sig mitt i sin digitalisering och har ett stort intresse av förändring i form att förbättra och effektivisera sina arbetssätt. På så vis gör vi som konsulter/företag stor skillnad ute hos våra kunder. Arbetsmiljön är kreativ och dynamisk och det är viktigt att du som anställd får en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi har våra lokaler på Drottninggatan mitt i centrala Stockholm.

 

Dela detta jobb

logo
Lösningsarkitekt CRM & Power Platform

Innofactor AB