itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi ser fortsatt stort intresse både från befintliga och nya kunder att effektivisera sina verksamheter och vi behöver därför ytterligare förstärkning i vårt team! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och utveckla både kunder, dig själv och Further som bolag.

Du jobbar antagligen idag som lösningsarkitekt eller teknisk projektledare med en bred teknisk kunskap inom Microsoft 365 och modern workplace och har ett intresse av att utvecklas vidare inom det området. Du har erfarenhet av att designa och implementera lösningar för mellanstora företag, gärna från sådana som har lite större krav på säkerhet. Du har även god kunskap inom angränsande IT-områden för att kunna hjälpa kunderna från en äldre miljö till en modernare.

Hos oss får du chansen att vara inblandad och påverka i hela kedjan, allt från första dialog med kund till att ha en aktiv roll i framtagande av lösning samt leverans. Det är viktigt att du är tycker kundmötet är inspirerande.

Kvalifikationer

• Minst två års erfarenhet som utvecklare eller lösningsarkitekt inom Microsoft 365 (SharePoint Online, Teams, Power Plattform etc.) eller SharePoint ”on prem”.

• Erfarenhet av att producera lösningsförslag baserat på kundbehov

• Har god erfarenhet och kompetens inom Microsoft 365, Azure och andra Microsoft-baserade produkter

• Gillar att delta i säljmöten med presumtiva kunder som tekniskt stöd

• Kan utforska kunders krav och behov med ex. kravworkshops

• Kan jobba parallellt med flera olika kunder samtidigt

• Behärska svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Det är meriterande om du:

• Har tidigare erfarenhet av att vara konsult

• Har en högskoleutbildning inom IT eller Systemvetenskap eller motsvarande

• Tidigare erfarenhet av eget kund- eller verksamhetsansvar

Som person är du positiv och tycker om att arbeta med människor. Du ser och söker självständigt lösningar på problem du stöter på.

Du är därtill mån om kvalitén på det arbete du presenterar och du trivs med att arbeta med mycket ansvar och stort inflytande i de projekt du involveras i. Vi tror också att du i och med ditt intresse för teknik och utveckling, aktivt håller dig uppdaterad med vad som händer i omvärlden gällande nya tekniker.

Om Further
Further är ett värderingsstyrt bolag och vill aktivt och ansvarsfullt bidra till en hållbar utveckling genom att affärsverksamheten bedrivs på ett sätt som upprätthåller våra värderingar och visar respekt för människor, samhälle och miljö.

LÖSNINGSARKITEKT MS365

Ansök nu

Dela detta jobb