itjobb.se

Lösningsarkitekt/utvecklare

Vill du vara en del av något större?
Vi ägs av våra kunder. Vi delar gator, stränder och torg med våra kunder. Därför drivs vi av att erbjuda trygghet via våra tjänster och att investera i vårt gemensamma samhälle.

Tillsammans är vi starka
Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet

Länsförsäkringar Skåne står inför en stor transformation och landskapet för vår affär förändras snabbt. Vi vill fortsätta vara relevanta, personliga och kundens första val! En ny affär behöver utvecklas för att möta våra kunders behov och krav nu och i framtiden. Våra grundpelare i allt vi gör är engagemang, samverkan, utveckling och enkelhet och vi söker därför nu en Lösningsarkitekt/utvecklare till vårt kontor i Malmö.

Du kommer att:

  • vara en nyckelperson i våra digitaliseringsinitiativ och säkerställa att våra lösningar är affärsmässiga, arkitekturellt genomtänkta och bygger på en stabil teknisk grund.

  • arbeta nära verksamheten och leda arbetet med att identifiera behov och krav och omsätta dessa till lösningsförslag och utvecklingsestimat

  • vara ett tekniskt stöd vid utredningar och i dialog med leverantörer, och kommer därför att hålla koll på den tekniska utvecklingen

  • delta i det praktiska utvecklingsarbetet tillsammans med utvecklarkollegor och leverantörer

  • bidra till att etablera utvecklingsverksamheten där vi arbetar efter DevOps-principer – analys, design, nyutveckling, underhåll, felhantering, test och release i en ständigt förbättrad process.

  • arbeta tillsammans med kollegor inom avdelningen Automatisering och IT-utveckling för att realisera vår automatiserings- och digitaliseringsplan

Vem är du?
Du har en gedigen bakgrund inom full-stack utveckling och har under de senaste åren arbetat som lösningsarkitekt eller i liknande tyngre tekniska roller. Mikrotjänster, integrationer och cloud är välbekant för dig. Du har mycket god erfarenhet av att förstå affärsbehov och krav, omsätta dessa till lösningsförslag och estimat samt delta i den praktiska utvecklingen genom att skriva kod. Det är meriterande om du har arbetat med flera delar av Microsoft Azure (App Service, Cognitive Search, Integrations Services) och plattformar för Intelligent Automation (RPA, BPM etc). Du har:

  • Mycket goda kunskaper inom full-stack utveckling med SQL-databaser och NoSQL-databaser, C# och front-end ramverk baserade på JavaScript/TypeScript (React, Angular etc)

  • Mycket goda kunskaper i att bygga lösningar där integrationer (REST, SOAP) är en kritisk del.

  • Erfarenhet av Microsofts molnlösningar för applikationsutvekling och integration (App Service, Integration Services och Cognitive Search)

  • Erfarenhet av DevOps och CI/CD.

Som person är du kundorienterad, drivande, strukturerad, problemlösande, prestieglös och har enkelt att röra dig från helhet till detaljer. Du har ett coachande förhållningssätt och vågar var kritiskt konstruktiv till behov och krav. Eftersom du kommer att delta i det praktiska utvecklingsarbetet är det viktigt att du tycker kod är roligt. Du sätter stort värde på att leverera det du åtagit att göra och trivs med att föreslå förbättringsåtgärder.

Ansökan
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan tiden för ansökan har gått ut. Vi ser därför att du skickar in din ansökan i form av CV och personligt brev så snart som möjligt.

Som en del av urvalsprocessen så tillämpar vi två olika test vilka du får skickat till dig direkt efter att du sökt tjänsten.

Vill du veta mer
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta kontakt vår IT-utvecklingsansvarig Björn Robért (076-773 85 61) eller vår CIO Nebojsa Bjelobrk(040-6338047)

Facklig kontaktperson för Forena är Björn Lindwall, tel. 076-773 80 68
Kontakt HR: Kerstin Ericsdotter, kerstin.ericsdotter@lansforsakringar.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Lösningsarkitekt/utvecklare

Länsförsäkringar Skåne