itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lösningsspecialist Microsoft Cloud till IT Operations

Ansök nu

Lösningsspecialist Microsoft Cloud till IT Operations

Vill du vara en del av ett bolag som bidrar till utvecklingen av ett hållbart samhälle? Har du ett stort intresse för teknik och IT? Är du driven och lösningsorienterad? Vill du arbeta i Stockholm, Göteborg eller Lysekil? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker nu en initiativrik och engagerad Lösningsspecialist som har arbetat med Microsofts Cloud produkter och Azure Datacentertjänster samt har ett brinnande intresse att hjälpa verksamheten med att komma i gång med lösningar.

Jobba för framtiden redan idag

I rollen som Lösningsspecialist så kommer du vara ansvarig för hanteringen av affärskritiska IT Komponenter inom Microsoft Cloudområdet. Du kommer att tillhöra avdelningen IT Operations bestående av tjugotalet anställda och konsulter. Vidare rapporterar du till chefen för IT Operations.

Avdelningens ansvar är att förvalta och utveckla Preems tekniska plattformar och arbetsplatser samt att ge teknisk support till Preems datoranvändare.

Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av en välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processen - från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.

Rollen är en heltidstjänst till någon av Preems kontor i Stockholm, Göteborg eller Lysekil. I tjänsten kan vissa resor till övriga orter bli aktuellt.

Preem är en modern arbetsplats som erbjuder flexibilitet i arbetet där du kan välja att arbeta på distans hälften av din arbetstid.

Är det här du?

Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande och initiativrik. Du kan motivera och leda aktiviteter för att nå målen. Du har goda erfarenheter av att lösa uppgifter enligt givna direktiv så som förväntad leveranstid, budget och kvalitet mot uppsatta mål. För dig är det en självklarhet att ständig utveckla dig och teamet för att säkerställa effektiva leveranser.

För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet från en ledande roll inom IT/teknik. Vidare har du ett starkt eget driv, hög ansvarskänsla och är en duktig kommunikatör som är van att diskutera frågeställningar.

Som person är du analytisk, lyhörd, nyfiken och beslutsför. Då du kommer ha en nyckelroll i teamet kommer en stor vikt läggas på dina personliga egenskaper.

Har du den här bakgrunden?

Vi söker dig som under flertalet år har arbetat med Microsofts Cloud produkter och Azure Datacentertjänster samt har ett brinnande intresse av att hjälpa verksamheten med att komma i gång med lösningar.

Vidare har du:

 • Högskoleexamen inom systemvetenskap, datavetenskap och/eller ett brinnande intresse och erfarenheter från IT området som du kan tillämpa i en roll som lösningsspecialist.

 • Arbetat inom IT/Teknik området, gärna i en konsultroll inom Microsoft Cloud/Azure området.

 • Ett intresse för teknik, god systemkunskap och kunskap om den omgivande systemarkitekturen.

 • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du även har:

 • Relevanta Microsoft Certifieringar

 • Erfarenhet av Azure Identity (Azure Active Directory, AAD Domain Services, MFA)

 • Teknisk kunskap att analysera on-premise lösningar för anpassning och migrering till cloud

 • Förståelse för nätverk och säkerhet i traditionella IT-miljöer

 • Arbete enligt ITIL

 • Powershell

 • DevOps

Information och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carina Eyoma, carina.eyoma@se.experis.com, tfn 073-086 22 75.

Ansök med CV så snart som möjligt men senast 2022-04-30! Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Välkommen med din ansökan!

Fackliga kontaktpersoner: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

 

Dela detta jobb

Lösningsspecialist Microsoft Cloud till IT Operations

Experis AB