itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

M365 & Microsoft-konsult

Företag Data Ductus
Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

M365 & Microsoft-konsult

Data Ductus är ett modernt, flexibelt företag som erbjuder högkvalitativa IT-tjänster för stora och medelstora företag och organisationer. Vi arbetar nära våra kunder och bygger långsiktiga relationer i våra tjänsteleveranser inom drift, support och förvaltning. Nu behöver vi bli fler i vårt team som jobbar inom områdena Hybrid Cloud & Modern Workplace.

Vad vi erbjuder
Du kommer att arbeta i en öppen och prestigelös organisation med bra gemenskap. Samarbete, kommunikation och snabb feedback är ledord som är väl förankrade och genomsyrar hela organisationen.

Data Ductus strävar efter att ligga i teknikens framkant för att kunna möta och överträffa kundernas förväntningar. Vi erbjuder därför löpande kompetensutveckling där du har stor möjlighet att påverka inriktning själv.

Vi vill förstås känna att vi har roligt på jobbet, och desto viktigare är det också att vi kan erbjuda en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. För oss är gemenskap och sammanhållning viktigt och därför arrangerar vi gärna sociala aktiviteter.

Om rollen

Du kommer att tillhöra vårt operationsteam som sitter i trevliga lokaler i centrala Uppsala. Tillsammans med dina erfarna kollegor bemannar, hanterar och koordinerar du leveranser mot olika kunder. Dina arbetsuppgifter varierar stort beroende på kund och uppdrag och nedan är några exempel som kan beskriva en arbetsdag:

Du kommer få hjälpa till på molnresan i de olika faserna som våra kunder befinner sig i.

Du kommer att stötta och hjälpa kunderna att ta medvetna beslut och inriktningar kring arkitekturen.

Du kommer att vara en naturlig lagspelare i olika team-leveranser rörande server- och applikations-drift.

Vem är du?
Vi söker dig som har gedigen kunskap och erfarenhet inom Microsofts serversystem och molntjänster. Du har arbetat med klassisk serverdrift (on prem) men även molntjänster i allmänhet och Azure i synnerhet.  Vi ser även att du besitter kunskap och erfarenhet som ger dig möjlighet att se helheten i en IT-driftleverans. 

Vi tror att du har djup kunskap inom ett eller flera specifika områden som t ex Microsoft 365, Active Directory, Azure AD, Azure, Exchange och Powershell.

Tyngdpunkten i din kompetens bör ligga inom Microsoft systemsviter och du har förmågan att se IT-leveranser utifrån ett helikopterperspektiv. Du behärskar svenska och engelska väl och har en förmåga att dokumentera på ett tydligt sätt.

Kunskapsområden som vi ser är meriterande för rollen är:

• Intune
• Sharepoint
• AWS
• Linux
• Databashantering (MS SQL, MySQL etc)
• Skriptspråk (Powershell, C#, Python etc)

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och som person är du självgående, prestigelös och gillar att arbeta i team. Ett trevligt bemötande och villighet att hjälpa till är våra nyckelord, både inom företaget såväl som mot våra kunder. Det är viktigt att du har ett grundligt driv i ditt arbete och tar eget ansvar för din egen leverans då du kommer att driva uppgifter och mindre projekt på egen hand.

Du har även en hög servicenivå och kan hantera kunder och kollegor på ett inbjudande och förtroendeingivande sätt. 

Frågor
Kontakta gärna David Berndtsson om du vill veta mer om företaget eller om möjligheten till jobb på Data Ductus. Du når honom enklast på email: david.berndtsson@dataductus.se eller telefon: 018-413 76 72

Dela detta jobb

M365 & Microsoft-konsult

Data Ductus