itjobb.se

Centric söker nu för vår kunds räkning en supporttekniker som ska lösa supportärenden via remoteverktyg samt på plats.

Som person ser vi att du är driven, självständig och utåtriktad. Du har en förmåga att ha många bollar i luften och du trivs bra med frihet under eget ansvar.

Arbetsuppgifter

- Registrera och administrera alla ärenden i ett ärendehanteringssystem
- Tillhandahålla servicestöd mot användare avseende hård- och mjukvara.
- Administrera IT-miljöer (t.ex. användarkonton, behörigheter och utskriftsköer)
- Instruera användare i hur de ska arbeta med olika program
- Ge telefonrådgivning

Din profil och kvalifikationen

- Relevant gymnasie- eller högskoleutbildning
- Minst 1 års erfarenhet av support
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- Goda datorkunskaper inom Mac OS X och Windows
Vad vi erbjuder
Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges bästa IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Om Fryshuset
Fryshuset är en ideell organisation för och med unga som funnits sedan 1984. Vi bedriver ett 50-tal olika verksamheter som sträcker sig från skola till kultur och nöjen vidare till projekt som direkt adresserar vår tids svåraste sociala utmaningar. Genom att möta och satsa på unga vill vi bidra till ett kreativt samhällsklimat som vågar tänka nytt och hitta nya lösningar för att alla ska få vara med och bidra!
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Sanna Dorielle på tfn: 0733-571793 eller sanna.dorielle@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.

Centric är certifierat av ”Great Place To Work” som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, mac, mac-tekniker, support, supporttekniker, helpdesk, help desk, 2nd line, second line, service desk, service desk, konsult, Consultant, data, IT technician, Fryshuset, Stockholm.

Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Arbetslivserfarenhet
 Helpdesktekniker / Supporttekniker: erfarenhet efterfrågas

Om lön
Individuell lönesättning

Om anställningsvillkor
Arbetstiden är 40 timmar per vecka

Arbetsgivarens webbplats
http://www.centric.eu

Kontaktinformation
Kontaktpersoner
Sanna Dorielle, Telefonnummer: 0733-571793
sanna.dorielle@centric.eu

Logga

Mac-tekniker

Företag Centric
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-18

Ansök nu

Dela detta jobb