itjobb.se

ATG är ett spelbolag som skiljer sig ifrån andra – vi har inga privata vinstintressen utan vi ägs av hästsporten själv. Vi har framgångsrikt i över fyrtio år utvecklat världsledande produkter och erbjudanden inom hästspel, och på senare tid har vi satsat stort på att expandera våra spel även bortom hästsporten. Vi värnar om våra spelare, vilket återspeglas i vårt kundlöfte: Vi ska skapa spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt!

 

På ATG värnar vi om våra medarbetare. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi arbetar aktivt med mångfald, jämställdhet och lika möjligheter. Vi vill ha friska och nöjda medarbetare och erbjuder därför bland annat en företagstränare som arbetar heltid med vår hälsa och vårt välmående.

Rollbeskrivning och ansvar som Manager IT Oracle Infrastructure Services
Nu söker vi dig som är proaktiv och vill kliva in i manager rollen till Oracle teamet hos oss på ATG.
Vi lägger stort fokus på din personlighet och ser gärna att du är proaktiv och kommunikativ i dialog med både medarbetare och ledning, och kan se saker både ur operativa och strategiska synvinklar. Du är inte rädd för att stå upp för dina åsikter, motiveras av förändring och förbättringar och drivs av att leverera resultat.
ATGs värdeord: Offensiv, Respektfull och Ägarskap genomsyrar allt vi gör. Därför söker vi dig som är en coachande ledare med genuint intresse för människor, som aktivt bidrar till resultat, tar hänsyn till att vi alla är olika och tar ägarskap både för egna leveranser såväl som helheten.

Du kommer ansvara för att:
• Leda teamet mot uppsatta mål och i linje med ATGs mission, vision och kundlöfte
• Vidareutveckla och förvalta ATGs oracle-produkter och infrastruktur
• Optimera områdets förutsättningar
• Säkerställa att personalen har rätt förutsättningar att lyckas i sina respektive uppdrag
• Området som sådant har relevanta förmågor i rätt omfattning
• Ett väl fungerande agilt arbetssätt i teamet
• Schemalägga jour – och beredskap tjänstgöring för teamet

 

I rollen kommer du rapportera till Head of Architecture, Andreas Höjgård.

 

Teamet och ansvarsområde
Teamet du ansvarar för består av 6 medarbetare, inklusive en trainee och är lojala, ställer alltid upp för varandra och levererar hög kvalité.
Ni, tillsammans, är en affärskritisk grupp inom ATG och har ansvar för att vidareutveckla och förvalta ATGs oracle-produkter och infrastruktur. Teamets mål är att allt ska fungera både på kontorstid och utanför kontorstid. Därför jobbar ni aktivt med att upptäcka saker tidigt i förebyggande syfte. Att hitta fel och/eller problem är en trigger för er och ni finns alltid till hands.
Tillgänglighet, proaktivitet och flexibilitet genomsyrar ert arbete och leveransen är alltid av högsta kvalité.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av följande:
• Mycket goda ledaregenskaper
• Driven och med en förmåga att leda, utmana och motivera andra i arbete
• Proaktiv med ett resultatinriktat och serviceorienterat förhållningssätt
• Stor kunskap och erfarenhet inom Oracles databasteknologi IT
• Teknisk förståelse samt koppling till affärsnytta
• Erfarenhet av databasutveckling och produktion
• Erfarenhet av att jobba med kritisk infrastruktur
• Lösningsorienterad i båda kritiska situationer och i förebyggande syfte
• Skicklig i att kommunicera, presentera och entusiasmera
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Om mig- rekryterande chef – Andreas Höjgård
Min ledarskapsstil karaktäriseras av förtroende, vilket för mig innebär att ge varje medarbetare ett stort ansvar och frihet att leverera på gemensamma mål. Det är viktigt för mig att ha en öppen och löpande dialog med mina medarbetare för att säkerställa engagemang, tydliggöra förväntningar och resultat samt att tillsammans undanröja hinder.


Kontakta oss!
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan då den kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.  
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Helga Svensson, Talent Acquisition Partner, helga.svensson@atg.se.  

 

Historien om ATG
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 400 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider.  
Vi vill skapa världens bästa spelupplevelse – häng med!   

 

Mer om ATG
I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi alltid ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på resan mot att leverera världens bästa spelupplevelse. 
För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår företagskultur och värdegrund i en inspirerande och engagerande arbetsmiljö. Vi tror på hållbara och friska medarbetare och har en heltidsanställd Hälsocoach, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör bättre samarbeten mellan avdelningar.  Läs mer på www.omatg.se

s

Manager IT Oracle Infrastructure Services på ATG

Ansök nu

Dela detta jobb