itjobb.se

Manager Technology Improvent till Qlosr

Företag House of Skills
Ort
Utgår

2021-10-29

Ansök nu

Manager Technology Improvent till Qlosr

Nu kan du som brinner för en modern IT-drift och har din tyngdpunkt inom Windowsplattformen bli chef för vårt team Technology & Solution Improvement på bolaget Qlosr.

Om rollen

I rollen kommer du att leda och stötta ditt team bestående av Technical Account Managers och Solution Architects. Plattformen är Windows och tillsammans designar teamet en modern IT-driftstruktur hos våra kunder och guidar dem genom den digitala transformationen.

Ditt nya jobb kommer med all säkerhet bli både spännande, lärorikt och kul!

Din nya roll kommer omfatta dessa områden och ansvar:

  • Personalansvarig – Du blir chef för ditt team bestående av Tekniska Kundansvariga (TAM:ar) och Lösningsarkitekter. Det blir du som leder och driver teamet framåt och hjälper till att prioritera ärenden på rätt sätt.

  • Rådgivare – du kommer att guida ditt team hur man ska implementera och installera en välfungerande infrastruktur hos våra nya kunder.

  • Driva projekt – Du kommer att vara involverad i utvecklingsprojekt av befintliga kunders infrastruktur och IT-miljö.

  • Processansvarig – Utveckla och optimera processer och rutiner för berörda och kringliggande tjänster.

  • Design – Bistå våra arkitekter och projektledare med lösningsdesign och planeringshjälp när det behövs.

  • Struktur & rutiner – Koordinera och säkerställa att det finns korrekt dokumentation, instruktioner internt och externt mot kunden för att leverera god servicekvalitet.

Om dig

Du har förmodligen flera års erfarenhet av en TAM-roll eller Lösningsarkitektroll eller liknande och har vana av att ha jobbat i kundprojekt. Vi tror också att du tidigare varit antingen teamlead eller chef och vill nu fortsätta i samma spår där du både kan vara nära tekniken och även ha personalansvar.

Som person är du både operativ och strategisk och det är där du trivs bäst.

Du är målmedveten, initiativtagande och är trygg i lösningsfokuserade dialoger både med kund och interna intressenter.

Vår plattform består till 95% av Windows relaterade tjänster så det är bra om du har tidigare erfarenhet av Microsoft och Office365, Active Directory och ADFS.

Därför vill du jobba hos oss!

Qlosr är det “personliga och nära bolaget”. Vi gillar våra kunder och medarbetare och vill jobba i nära relationer som präglas av service och glädje.

Vi är ett snabbrörligt och engagerat bolag med människor som trivs tillsammans och har kul på jobbet. Vi är runt 80 medarbetare och har vårt huvudkontor söder om Stockholm city, vid Telefonplan, med närhet till tunnelbana, pendeltåg och bussar.

Vi har nyligen blivit börsintroducerade och framåt kommer det finnas optionsprogram för våra anställda.

Ansökan

I denna process samarbetar Qlosr med House of Skills. Vid frågor och ansökan går det bra att kontakta ansvarig Rekryterare Linda Freij på linda@houseofskills.se 

Vi ser fram emot din ansökan och går igenom urvalet löpande.

Mer om oss

Qlosr är ett snabbväxande företag med lösningar som ligger långt fram i tiden.

Vi är ett svenskt företag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Mälardalen, som erbjuder smarta och effektiva IT-lösningar till företag och skolor. Vår filosofi är att identifiera och förstå våra kunders verksamhet, behov, situation samt målbild, för att sedan hitta de bästa lösningarna. Vi har cirka 10 000 slutanvändare och mer än 50 000 elever som dagligen använder våra tjänster och plattformar. Vi har en väl viktig värdegrund och företagskultur, vår ambition är att våra medarbetare ska må bra och utvecklas. Därför erbjuder vi en stimulerande arbetsplats där vi skrattar och har roligt tillsammans. Mår vi själva bra, presterar vi bra. Presterar vi bra blir våra kunder nöjda. Nöjda kunder leder till fler nöjda kunder. Det är så vi vill ha det. Välkommen till oss!

 

Dela detta jobb

Manager Technology Improvent till Qlosr

House of Skills