itjobb.se

Sjukhusen i väster, Utvecklingsstab, eHälsa IS/IT
Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Bakgrund
Vården står inför flera stora förändringar kopplat till sina IT-verktyg inom de närmsta åren, nya digitala verktyg införs och digitaliseringstakten behöver öka för att möta medborgares och patienters behov. Framtidens vårdinformationsmiljö kommer att kräva en stor samordningsinsats. Från regionen kommer frågor om deltagande i grupper och bemanning av projekt. Planering och mottagande av leveranser/införanden behöver hållas ihop och genomföras effektivt inom förvaltningen. Fokus är att samordna regionala och lokala frågor och uppdrag inom Sjukhusen i väster.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består i att vara samordnare för IS/IT (SIS) på Kungälvs sjukhus och ingå i samordningsfunktionen inom förvaltningen. Arbetsuppgifterna är av både strategisk och operativ karaktär. Du kommer att delta i olika projekt för att utveckla och effektivisera verksamheten. I arbetet ingår projektledning och utvecklingsuppdrag inom IS/IT-området både på lokal nivå, men också på förvaltningsnivå. Du har ett nära samarbete med Västra Götalandsregionens objektsorganisation och regionens centrala IT-organisation, VGR IT, kring systemförvaltning och systemadministration. Du kommer att arbeta med att ta emot och införa leveranser kring våra IS/IT-system och arbeta med samordning och förvaltning av sjukhus- och förvaltningsgemensamma områden.

Tillsammans med kollegor från de övriga sjukhusen ingår du i SIS-funktionen. Där bereds frågor för att få ett helhetsperspektiv för vår förvaltning. Vi är varandras bollplank och stöttar och hjälper varandra.

Du arbetar på uppdrag av utvecklingschefen/IT-chefen.

Kvalifikationer
Vi söker dig med högskoleutbildning, gärna inom IS/IT, som också har erfarenhet av att leda projekt. Har du praktisk erfarenhet av arbete i sjukvården och kännedom om VGR så är det meriterande. Arbetet kräver en god organisatorisk förmåga samt förmågan att strukturera och prioritera arbetet. Du vill framåt och arbetar självständigt samt i team, och du värdesätter utbyte och samarbete. Rollens kontaktytor ligger både på regional och lokal nivå, vilket gör det viktigt att kunna anpassa kommunikation utefter situation. Det är också viktigt att du håller en hög servicenivå. 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Individuell lönesättning, månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Kungälv
Län    Västra Götalands län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/2425
Kontakt    
Oskar Torstensson, IT-chef, 0700-82 22 91
Publicerat    2020-05-08
Sista ansökningsdag    2020-05-29

Mångsidig och utmanande roll inom IS/IT!

Ort
Kategorier
Utgår

2020-05-29

Ansök nu

Dela detta jobb