itjobb.se

Markavtalsledare/Projektledare sökes!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-25

Ansök nu

Markavtalsledare/Projektledare sökes!

Om du trivs i en projektledande roll med stort driv framåt där samarbete och relationer på olika nivåer är avgörande för resultatat så kan detta vara ditt nästa steg!

Arbetsuppgifter

För kunds räkning söker Academic Work en Markavtalsledare/Projektledare som kommer att ha stort ansvar att som projektledare leda insamling av markavtal och tillstånd för utbyggnad av fibernät i Kalmar. Detta innebär att planera, styra och leda markavtalsverksamheten i regionen och följa upp leverantörers leverans mot KPI. Som Markavtalsledare så kommer du att ha en plats i regionens ledningsgrupp där du tar fram prognoser och eskalerar ärenden där vi har svårigheter med avtalstecknande.

Du kommer att leda 3-5 personer i regionen, samt hantera dialogen med externa bolag som vi nyttjar för att i fält samla in markavtal. Du samarbetar och samordnar framdrift tillsammans med projektörer och regionala byggledare. I rollen ingår att ha ett driv framåt, tycka om att samarbeta och hantera många relationer på olika nivå. En Markavtalsledare ska gilla när det händer mycket!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande: https://www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande

Vi söker dig som

  • Har projektledarerfarenhet och är van att arbetsleda andra. Du har förståelse för värdekedjan för fiberutbyggnad, dvs, från projektering, markavtal , tillstånd till byggnation och förvaltning.
  • Är van att arbete med IT stödsystem, samt god administrativ förmåga.
  • Har förmågan att samverka internt i grupp och med andra och chefer.
  • Kan uppvisa examen från relevant akademisk utbildning.

Vi ser det meriterande om du har kunskap och förståelse för myndighetsrelationer och avtal- och fastighetshantering.

Som person är du ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga.

Övrig information

  • Start: 2020-01-13

  • Omfattning: Heltid till och med 2020-06-30

  • Placering: Kalmar

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Markavtalsledare/Projektledare sökes!

Academic Work