itjobb.se

Destination Uppsala

Vi söker dig som vill vara med och driva, utveckla och genomföra marknadsföringen av några av Uppsalas mest besökta evenemang.

Destination Uppsala är ett bolag helägt av Uppsala Kommun, och är en del av avdelningen Näringsliv & Destination inom Uppsala kommun.
Det primära uppdraget är att marknadsföra Uppsala som destination för valda marknader och målgrupper samt skapa intäkter och utveckling för den lokala besöksnäringen. Destinationsbolaget ansvarar för att bedriva stadens turistinformation, projektleda kommunens större evenemang samt för att i samarbete med näringen utveckla mötes- och evenemangsindustrin via Uppsala Convention Bureau. Bolaget ansvarar även för besöksnäringsfrågor inom Platsvarumärke Uppsala.

Ditt uppdrag
Som Marknadskoordinator med inriktning evenemang är du ansvarig för att driva och genomföra marknadsaktiviteter och kampanjer för besöksstaden Uppsala samt för de evenemang Destination Uppsala har i uppdrag att projektleda. Exempel på evenemang under 2019/2020 är Allt Ljus på Uppsala, Bandyfinalen, Valborg, Linnés Trädgårdsfest och Kulturnatten.

Arbetsuppgifter:


• leda planering och genomförande av beslutade marknadsaktiviteter och kampanjer
• agera beställare och kontakt mot byråer. Säkerställa leverans enligt deadlines
• sätta samman kommunikationsplaner i samråd med marknadschef och projektledare
• planlägga, producera och publicera innehåll i sociala medier
• annonsering i sociala medier
• löpande webbredigering i Wordpress
• säkerställa att grafiska profiler används korrekt
• korrekturläsning
• medverka på evenemangen
• andra eventuella arbetsuppgifter tilldelade av marknadschef eller ledning
• viss grafisk produktion samt bildredigering


Du kommer att arbeta i ett kreativt team bestående av åtta personer och rapporterar till bolagets marknadschef. Enhetens ansvarsområden omfattar marknadsföring av Uppsala, samverkan med besöksnäringen samt turistinformation till stadens besökare. Tjänsten arbetar närmast frågor kring destination men ditt uppdrag kan även komma att innefatta uppgifter för näringslivsenheterna.

Arbetet är till stor del förlagt på vårt kontor i Uppsala under kontorstid, men innebär även arbete ute hos lokala aktörer under och inför evenemangen, med viss oregelbunden arbetstid.


Din bakgrund
Vi söker dig som har relevant utbildning från universitet/högskola, YH eller privat aktör t.ex. Berghs School of Communications eller Hyper Island, samt med minst 1-års dokumenterad erfarenhet av liknande tjänst. Du har god erfarenhet av publiceringsverktyg för webb, gärna Wordpress, samt erfarenhet av att publicera och skapa engagerande innehåll och kampanjer i sociala medier. Viss erfarenhet av grafisk produktion och bildredigering i Adobe Creative Suite krävs.

Vi ser att du är driven, kreativ och gillar att ta egna initiativ. Du är noggrann och en mästare på att hålla många bollar i luften och att leverera vid satt deadline. Sociala medier är din hemmaplan och du har koll på vilken målgrupp som rör sig i vilken kanal. Du kan marknadsföra evenemang med säljande text och bild, samt hantera korrektur. Vi tror att du gillar att arbeta med många projekt samtidigt och mot satta deadlines, samt ser det som en självklarhet att medverka under evenemangen. Det är önskvärt att du har erfarenhet av att producera grafiskt material i Adobe Creative Suite. God förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska är nödvändigt.


Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Susanna Kärvestedt Administrativ chef, Destination Uppsala: 018-727 48 02

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Marknadskoordinator

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-18

Ansök nu

Dela detta jobb