itjobb.se

Som marknadskoordinator hos Visolit får du ansvar för olika marknadsföringsaktiviteter i Sverige. Du tar fram och genomför vår digitala strategi i samarbete med ett nordiskt marknadsteam samt arbetar nära våra byråer för att säkerställa vår online-närvaro. Du får ett stort inflytande, ansvar för spännande projekt och möjligheten att vara en del av ett viktigt fokusområde inom Visolit.

I rollen som marknadskoordinator planerar och genomför du marknadsaktiviteter B2B mot beslutsfattare inom IT. Du vidareutvecklar kundprofiler och kartlägger kundresan för viktiga kundgrupper och interagerar med byrå, ledning och marknadsansvariga i Norden.

Du kommer att arbeta med löpande marknadsföring i sociala medier, hantera professionella bloggar såväl som contentproduktion. Du gör enklare design för att ta fram marknadsmaterial, skapar videos och anpassar innehåll för den svenska marknaden. Du analyserar webbaktivitet och rapporter i Google Analytics.

Du kommer också att ansvara för att producera och distribuera nyhetsbrev samt att riktlinjer för varumärket följs i marknadskommunikation, annonser och på webben.

Din bakgrund

Det viktigaste för oss är att du är rätt person och kollega för att ta oss vidare så att ännu fler väljer Visolit. Du blir del av ett erfaret och kompetent team som arbetar hårt för att hjälpa våra kunder. 

Vi förutsätter att du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, digitala medier eller kommunikation. Minst 3-5 års erfarenhet av digital marknadsföring med fokus på innehållsproduktion/-distribution i sociala medier. Erfarenhet av webbanalys/Analytics. Grundläggande kunskaper i bildhantering och enklare grafisk design. Erfarenhet av marknadsföring B2B i teknikbranschen är meriterande.

Vi tror att du gillar att jobba strukturerat och analytiskt och har vana av både strategisk och taktisk planering för att nå tydliga mål. Du använder gärna kreativitet och har öga för formspråk, tar egna initiativ, är lyhörd och självgående.

Vi erbjuder dig!

Heltids vikariat ca 1,5 år med möjlighet till fast anställning därefter. Start i mars 2020.

Du kommer att arbeta i toppmoderna lokaler i Arenastaden, Stockholm, Solna. 

Marknadskoordinator

Företag Visolit
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb