itjobb.se

Vårt kommunikations-team på HQ i Markaryd växer och nu söker vi en formstark och stilsäker marknadskoordinator/grafiskformgivare som vill arbeta både kreativt och produktionsinriktat. Vi söker dig med höga ambitioner och stenkoll på hantverket. Du har en utbildning i grafisk design och ett antal års erfarenhet av liknade arbete. Du är säker på din kompetens, klarar att hantera många olika projekt samtidigt och kan leverera på kort varsel om så krävs. Vi jobbar både med kommunikation för B2C och B2B. Du arbetar med framtidens hållbara klimatlösningar och ett marknadsledande varumärke som befinner sig på en resa mot en mer digital och individanpassad värld.

ARBETSUPPGIFTER:

Hos oss får du arbeta med stort och smått, print och digitalt. Ibland snabba produktionsprojekt, ibland större, kreativa och komplexa.

Dina uppgifter kommer att vara framtagning av broschyrmaterial, annonser, nya kampanjer, mässmaterial, kundtidning etc för såväl den svenska marknaden som för våra internationella bolag.

VEM ÄR DU?

Vi söker en idérik och kreativ person med erfarenhet, du har utbildning i grafisk design och ett antal års erfarenhet av liknade arbete. Du är säker på din kompetens, klarar av att hantera många olika projekt samtidigt och kan leverera på kort varsel om så krävs. Du har erfarenhet av att arbeta med Adobe-program, Photoshop och Illustrator samt meriterande om du arbetat i digitala kanaler. Vår arena är global, du behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

För att trivas hos oss har du ett optimistiskt synsätt och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i. Det underlättar om du har ett intresse för miljöfrågor och ny teknik.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt i tak som premierar initiativtagande och intraprenörskap.

Vill du vara med och bidra till en mer hållbar framtid?

ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 30 augusti. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster", ansök via röd knapp nedan. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna.

FAKTA OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 22 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.

MARKNADSKOORDINATOR/ GRAFISK FORMGIVARE

Ansök nu

Dela detta jobb