itjobb.se

logga

Master Data Manager till läkemedelsföretag i Stockholm

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2020-05-31

Ansök nu

Master Data Manager till läkemedelsföretag i Stockholm

Karo Pharma är ett läkemedelsbolag specialiserat på försäljning och marknadsföring av receptbelagda läkemedel, receptfria läkemedel och egenvårdsprodukter som säljs i apotek och detaljhandel. Karo Pharmas produkter finns i över 60 länder, vilket ger patienter och konsumenter bättre tillgång till effektiv behandling. Karo Pharma har mer än 150 anställda, spridda över företagets huvudkontor i Stockholm tillsammans med kontor i sju andra länder.

ValueOne söker på uppdrag av Karo Pharma en Master Data Manager med kunskaper i master data för en tillsvidareanställning i centrala Stockholm. Vi kan erbjuda dig en utmanande roll hos ett företag som ger människor över hela världen hälsa och livskvalitet.

Om rollen

I rollen som Data Manager är du ansvarig för master data. Du kommer att vara en del av Operations och ska säkerställa kvaliteten på produkt- och logistikdata i IT-system som ERP, farmaceutiska spårbarhetssystem och dokumentarkiveringssystem inom organisationen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Upprätta regler och processer för master data
  • Säkerställa kvaliteten på master data i företagets egna system och deras partners system (ERP, So99 +, Tracelink, Farmalogg)
  • Vara super user i Tracelink
  • Upprätta och underhålla riskanalys av IT-system
  • Delta i integrationsprojekt (företagsförvärv, ERP-implementering etc.)
  • Testning och dokumentation av system och processer
  • Utbildning av ny personal
  • Diagnostisera och utföra korrigeringar
  • Stödja organisationen med analyser och rapporter
  • Säkerställa efterlevnad av GDPR inom koncernföretagen

Erfarenhet och kompetens

För att bli aktuell för tjänsten krävs att du har en högre utbildning i teknik eller motsvarande utbildning. Vi värdesätter också om du har erfarenhet från supply chain. Erfarenhet från företag som verkar på en reglerad marknad (som läkemedel eller liknande) krävs, såväl som utmärkta datakunskaper. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Goda kunskaper i Excel är meriterande.

Du är en skicklig kommunikatör med ett analytiskt sinne som fungerar mycket bra i grupp. Du är strukturerad och effektiv och tvekar inte att ge det lilla extra för att uppnå dina och företagets mål.

Ansökan

Vi ser fram emot att få din ansökan. Vänligen skicka in din ansökan via vår webbsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/ så snart som möjligt, men senast den 31 maj 2020. Vi håller intervjuer löpande. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Söderberg tel. 072 023 55 01.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

 

Dela detta jobb

logga
Master Data Manager till läkemedelsföretag i Stockholm

ValueOne AB